Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep dă lovitura în industria imobiliară! A scos din buzunar 2 milioane de euro pentru 2 apartamente

Simona Halep dă lovitura în industria imobiliară! A scos din buzunar 2 milioane de euro pentru 2 apartamente

Când joacă Simona Halep primul meci la Miami Open 2024? Tenismena revine după 19 luni în circuitul WTA

Simona Halep, una dintre cele mai cunoscute și de succes jucătoare de tenis din România, a făcut recent o investiție semnificativă în imobiliare, achiziționând două apartamente în cadrul complexului rezidențial One Rahmaninov din București. Aceste apartamente, situate la etajul 5 al clădirii, sunt renumite pentru priveliștea lor spectaculoasă, oferind o panoramă impresionantă asupra lacului Floreasca și a parcului Verdi.

Investiția lui Halep în aceste proprietăți de lux a fost una considerabilă, suma totală depășind 2 milioane de euro, conform informațiilor disponibile. Ea a făcut deja pași pentru reamenajarea acestor apartamente, căutând autorizațiile necesare pentru lucrările de amenajare interioară.

Simona Halep se lansează pe piața imobiliarelor

Complexul One Rahmaninov este recunoscut drept unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale din România, iar apartamentele sale se bucură de o cerere semnificativă pe piața imobiliară. Un apartament cu două dormitoare, 3 băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, similar cu cele achiziționate de Halep, se vinde la un preț de aproximativ 1,57 milioane de euro.

Decizia Simonei Halep de a investi în aceste proprietăți de lux vine după ce a vândut alte proprietăți imobiliare, inclusiv o vilă din cartierul Primăverii din București, precum și o vilă cu 9 camere situată pe malul lacului Snagov. Aceste vânzări anterioare au oferit fondurile necesare pentru a face această nouă investiție imobiliară.

Bloc rezidențial de lux pentru Simona Halep

Blocul rezidențial One Rahmaninov este un proiect de marcă, cu un design impresionant și facilități de lux. Acesta este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 de metri pătrați și o înălțime de 6 metri, oferind un spațiu de primire grandios pentru locuitorii săi.

Cu 7 etaje, 3 scări de acces și un total de 86 de apartamente de lux, acest complex este gestionat de One United Properties, o companie de renume în domeniul imobiliar din România. Jumătate dintre aceste apartamente beneficiază de design interior și finisaje realizate de Lemon Interior Design, garantând o atmosferă elegantă și confortabilă în fiecare locuință.

„One Rahmaninov este în acest moment cel mai luxos condominiu mare, adică ne-boutique și ne-turn. Și singurul, deocamdată, cu servicii de concierge, din câte știu. Dacă ar fi fost cu 790 de metri mai încolo, adică dincolo de Lacul Floreasca și de Eliade, ar fi vândut apartamentele cu peste 10-12.000 euro/metru pătrat. Dar așa, le vând doar la mai puțin de jumătate, aproape de 6.000. Când au fost puse în vânzare, în 2018, prețurile erau între 4.500 și 6.800 euro/metru pătrat“, scrie George Butunoiu pe site-ul său Property Index.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: