Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, dezvăluiri despre viața de familie. Câți copii își dorește celebra sportivă

Simona Halep, dezvăluiri despre viața de familie. Câți copii își dorește celebra sportivă

Simona Halep

Simona Halep este o figură foarte îndrăgită de publicul din România, fiind apreciată pentru performanțele sale sportive deosebite. S-a remarcat ca una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și a dus numele țării noastre în atenția tuturor, iar pentru acest lucru are parte de multă recunoștință și dragoste. După nunta din urmă cu câteva luni, sportiva a vorbit despre viața de familie și planurile sale de viitor. Vrea să devină mamă, așa că a împărtășit cu bucurie această veste cu fanii săi.

Câți copii își dorește Simona Halep

Cum provine dintr-o familie tradițională, unde a învățat cele mai importante principii despre acest aspect al vieții private, Simona Halep își dorește într-o bună zi să devină mamă. Vrea să aducă pe lume doi copii, deși gândul să aibă o familie numeroasă într-o bună zi o încântă foarte tare.

Este conștientă însă că nu poate să renunțe la cariera sa sportivă, așa că pentru moment intenționează să fie cumpătată în deciziile legate de familie pe care le ia. Toni Iuruc îi este alături la fiecare pas și o susține, așa că putem spune că cei doi formează o pereche perfectă, destinată să realizeze lucruri mărețe în viață.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, a declarat Simona, citată de Prosport.

Simona Halep și Toni Iuruc au anunțat când vor face nunta religioasă

Toamna aceasta a reprezentat momentul când Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție în mod oficial. Cei doi au pășit mai hotărâți ca niciodată în fața Stării Civile, acolo unde au rostit un „DA!” din toată inima. Evenimentul a fost urmărit cu interes de publicul din țara noastră, mai ales că sportiva este o figură foarte apreciată în mediul public. Elegantă și mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală, nu a lăsat niciodată prea multe informații despre familia sa să iasă la iveală.

Așa se face că nimeni nu a știut că cei doi urmează să se căsătorească la jumătatea lunii septembrie, ci au fost dați de gol. Cel care a oferit publicului vestea cea bună a fost Ilie Năstase, care va anunțat că va fi prezent la petrecerea organizată de Simona și partenerul său.

După ce s-a căsătorit, Simona Halep se pare că a decis să fie mai transparentă cu cei care o apreciază. Astfel, ea a dezvăluit că urmează să îmbrace rochia de mireasă în decursul anului viitor, când va avea loc ceremonia religioasă.

„Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă.”, a mai povestit Simona pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: