Redactia.ro

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE VIDEO WIMBLEDON EUROSPORT player. Antrenorul ucrainencei, anunţ important

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE VIDEO WIMBLEDON EUROSPORT player se joacă joi, după ora 15.00, iar meciul va fi transmis LIVE VIDEO de Eurosport player şi TV Eurosport.

Simona Halep s-a calificat joi în semifinale la Wimbledon în dauna chinezoaicei Shuai Zhang, pe care a învins-o cu 7-6 (7-4), 6-1. Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018, a realizat astfel cel mai bun rezultat al său la turneele de Mare Şlem din acest an, după optimi la Australian Open şi sferturi la Roland Garros.

Citiţi şi:

Cristian Tudor Popescu, anunţ incredibil despre Simona Halep după calificarea în semifinale la Wimbledon

Joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă”, a afirmat românca Simona Halep după ce s-a calificat joi în semifinale la Wimbledon în duna chinezoaicei Shuai Zhang, pe care a învins-o cu 7-6 (7-4), 6-1. „Am luptat din greu în primul set, chiar şi când eram condusă cu 4-1. Ştiam că ea va lovi foarte tare, dar azi am ştiut că trebuie să fiu cât mai puternică”, a declarat fostul lider mondial pentru BBC. „Am energie. Mă simt proaspătă. Mă simt încrezătoare când păşesc pe teren. Joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă„, a adăugat ea.

Antrenorul jucătoarei din Ucraina, Andrew Bettles, s-a declarat mulțumit de faptul că eleva sa o va întâlni pe româncă în penultimul act al Grand Slam-ului londonez, deoarece o cunoaște foarte bine. În întâlnirile directe, ucraineanca are avantaj, 4-3.

Andrew Betttels a declarat că tactica pentru jocul de mâine este deja făcută. „Este plăcut că joacă împotriva Simonei Halep, deoarece o cunoaștem atât de bine! A jucat cu șase ori cu ea de când o antrenez, este o adversară cunoscută, astfel că tactica de meci este aproape pregătită„, a spus antrenorul, citat de Evening Express, preluat de Digisport.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE VIDEO WIMBLEDON EUROSPORT player se joacă joi, după ora 15.00, iar meciul va fi transmis LIVE VIDEO de Eurosport player şi TV Eurosport.