Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep și tot tenisul românesc, în DOLIU! Marian Șotae, figură cheie în dezvoltarea talentelor și valorilor s-a stins

Simona Halep și tot tenisul românesc, în DOLIU! Marian Șotae, figură cheie în dezvoltarea talentelor și valorilor s-a stins

GALERIE FOTO (2) Simona Halep, obligată să achite o sumă fabuloasă pentru proces. Ce s-a întâmplat după audierile de la TAS

Federația Română de Tenis și Simona Halep sunt în doliu după trecerea în neființă a unei personalități remarcabile. Marian Șotae, cel care a fost arhitectul uneia dintre cele mai importante baze de tenis din București, s-a stins din viață recent.

Simona Halep, în doliu! O persoană dragă sportivei a murit

Sportul românesc suferă o pierdere semnificativă, deoarece Marian Șotae, figura cheie în dezvoltarea celei mai prestigioase baze de tenis din București, a trecut în neființă la vârsta de 65 de ani.

Marian Șotae a fost un pasionat al tenisului românesc și a fost cofondatorul Tenis Club 2000, alături de celebrul antrenor Sever Dron. Tenis Club 2000 a organizat numeroase competiții pentru copii, inclusiv celebrele ediții ale Cupei TC 2000 Sever Dron, dedicate tinerilor sportivi cu vârste între 10 și 14 ani.

Marian Șotae

În cadrul competițiilor organizate de Tenis Club 2000, au strălucit și au evoluat numeroase talente și valori ale tenisului românesc contemporan, printre care notabilele personalități precum Simona Halep și Raluca Olaru.

Marian Șotae a contribuit decisiv la dezvoltarea tenisului din România

Federația Română de Tenis (FRT) a comunicat cu tristețe trecerea la cele veșnice a lui Marian Șotae.

„FRT deplânge dispariția unui om dedicat și apreciat, și un mare iubitor al tenisului românesc. Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Marian Șotae a construit una dintre cele mai frumoase baze sportive din București. TC 2000 a fost înființat în anul 1999, iar în anul 2000 a fost afiliat la Federația Română de Tenis. Tenis Club 2000 București a luat naștere din asocierea a doi oameni pasionați de tenis, Marian Șotae și Sever Dron, component al echipei de aur de Cupa Davis a României din anii 1969-1972, alaturi de Ilie Năstase și Ion Țiriac”, a transmis FRT pe site-ul oficial.

Clubul condus de Marian Șotae și Sever Dron a fost gazda unor competiții internaționale notabile, cum ar fi turneele cu premii de 10.000 de dolari la băieți, unde au excelat jucători precum Victor Crivoi, Victor Ioniță și Adrian Cruciat. De asemenea, aici s-a desfășurat și o competiție feminină cu premii de 25.000 de dolari, câștigată de jucătoarea germană Julia Goerges.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: