Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, nominalizată la premiul Fed Cup Heart Award

Simona Halep, nominalizată la premiul Fed Cup Heart Award

Simona Halep, nominalizată la premiul Fed Cup Heart Award

Simona Halep a fost nominalizată la premiul fed Cup Heart Award, o distincție acordată tenismenelor care dovedesc curaj excepțional pe terenul de tenis și demonstrează angajament deosebit față de echipele lor în timpul meciurilor.

În anunțul oficial, cei de la Fed Cup îi fac un portret excepțional sportivei noastre.

Simona Halep a fost o adevărată inspirație pentru echipa României, care a realizat o mare surpriză atunci când a provocat prima înfrângere acasa a reprezentativei Cehiei din anul 2009 și până în prezent.

Duelul Cehia- România a căpătat accente dramatice când a mers în meciul cinci, cel decisiv, când Simona exuberantă contribuind din plin la calificarea româncelor în semifinalele Fed Cup pentru prima data de la introducerea noului format.”

Alături de Simona Halep, în cursa pentru acest premiu au fost nominalizate și jucătoarele Anastajia Sevastova, Georgina Garcia-Perez și Ashleigh Barty

Halep i-a adus două puncte României, după victoriile 6-4, 6-0 cu Katerina Siniakova și 6-4, 5-7, 6-4 cu Karolina Pliskova.

La capitolul I, britanica Johanna Konta și rusoaica Natalia Vikhlyantseva au fost nominalizate pentru zona Europa/Africa, Carolina Meligeni Rodrigues Alves pentru Brazilia și Maria Camila Osorio pentru Columbia, din zona Americii Kazaha Zarina Diyas și chinezoaica Shuai Zhang din zona Asia/Oceania.

Pentru Simona, va urma turneul de la Miami, care va fi transmis în direct în perioada 18-31 martie. În 2018, Simona Halep a fost eliminată prematur la această competiție, care face la rândul său parte din categoria Premier Mandatory.

Simo nu a trecut de turul trei anul trecut, fiind învinsă în decisiv de Radwanska.

Locul unu nu mai pare în acest moment un obiectiv principal pentru Simona, pe termen scurt, în condițiile în care Osaka are de apărat la Miami doar punctele aferente turului secund.
Fed Cup Hear Award a ajuns la al zecelea an, și dorește să recompenseze jucătoarele care și-au reprezentat țara cu distincție, cu curaj excepțional și care au avut un angajament remarcabil pe teren.

Fiecare câștigătoare primește un cec care va fi donat în scopuri caritabile, la alegerea sa.

Simona Halep a ajuns pe locul 2 în clasamentul WTA la simplu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: