Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se relaxează înaintea turneului! A mers cu iubitul la piață

Simona Halep se relaxează înaintea turneului! A mers cu iubitul la piață

Simona Halep se relaxează înaintea turneului

Simona Halep se relaxează înaintea turneului de la Adelaide. Românca este însoțită de iubitul ei Toni Iuruc, și profită din plin de toate momentele libere.

Simona Halep a decis ca primul turneu la care va participa în 2020 să fie cel de la Adelaide, care va debuta săptămâna viitoare. Momentele libere și le petrece cu iubitul ei Toni Iuruc. Zilele trecute au mers să viziteze orașul, apoi au avut parte de tot felul de activități relaxante. Campioana de la Wimbledon a făcut chiar și o vizită la coafor. Astăzi, după ce s-a antrenat a plecat la cumpărături. A mers în piață și s-a fotografiat în momentul în care cumpăra fructe. În dreptul fotografiei a scris și câteva cuvinte. “Un loc grozav pentru cumpărături”. Halep a declarat în mai multe rânduri că Australia este unul din locurile pe care le iubește cel mai mult. A și decis să doneze bani pentru victimele incendiilor devastatoare din ultima perioadă.

Halep se pregătește pentru Australian Open

După competiția de la Adelaide, Simona Halep va participa la primul turneul de Grand Slam a anului, Australian Open. La antrenamente trage tare pentru că își dorește să-și treacă în palmares și titlul la turneul australian. La turneul de la Adelaide, Simona este cap de serie numărul doi, după Ashleigh Barty. La competiția care are loc în perioada 13-18 ianuarie și-au mai anunțat prezența jucătoare precum Petra Kvitova, Kiki Bertens, Sofia Kenin sau Marketa Vondrousova. Turneul este dotat cu premii în valoare de 782.900 de dolari.

Citește și: Eric l-a înfuriat pe Hagi! Jucătorul nu a fost luat în Turcia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: