Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, viitoare mămică? Ce declarații a făcut sportiva

Simona Halep, viitoare mămică? Ce declarații a făcut sportiva

Simona Halep, nașă de botez!

Simona Halep este unul dintre sportivii de aur pe care România îi are. Anul acesta a fost unul foarte speciall pentru ea, datorită faptului că ea și iubirea vieți ei, Toni Iuruc și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Multă lume aștepta ca sportiva să deschidă acest subiect și iată că a venit momentul și Simona Halep a făcut dezvăluiri despre copii.

Câți copii își dorește Simona Halep

Simona Halep are o carieră de succes de ani buni, dar acum pare că vrea să se focuseze pe viața de familie. Simona Halep a avut parte de o nuntă de vis în această vară. Sportiva a vorbit despre copii și a dezvăluit că își dorește să devină mamă curând. Simona și-ar dori trei copii, dar crede că se va opri la doi pentru a avea timp să îi crească cum trebuie. Simona Halep a dezvăluit că în vara ce urmează va avea loc cununia religoasă. Sportiva a dezvăluit că își dorește o rochie albă voluminoasă.

Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat Simona Halep.

Cine o ajută în casă pe sportivă?

Simona Halep a dezvăluit că are ajutor la treburile casnice. Sportiva a mărturisit că are o menajeră care o ajută ca totul să fie perfect aranjat și totul foarte curat. Simona Halep a dezvăluit că are o cameră plină de trofee care a fost ideea soțului ei.

“Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin”, a mai adăugat Simona.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: