Redactia.ro
Home » Monden » Sinead O’Connor, strigat de ajutor. Drama prin care trece artista: Frica ma paralizeaza

Sinead O’Connor, strigat de ajutor. Drama prin care trece artista: Frica ma paralizeaza

Artista Sinead O’Conner a mărturisit că trece prin clipe cumplite. Cântăreața a cerut ajutorul fanilor.

 

Drama artistei

 

Artista Sinead O’Conner în vârstă de 53 de ani și-a rugat fanii pe 15 octombrie să o ajute cu câteva sfaturi. Aceasta a mărturisit că este înfometată și că nu își poate asigura hrana zilnică pentru că suferă de o agorafobie ,,paralizantă”.

Interpreta hitului „Nothing Compares To You” folosește două conturi de Twitter, unul prin care își gestionează afacerile și altul sub numele Shuhanda Sadaqat, scrie Daily Mail.

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”, a fost mesajul artistei recent pe unul dintre aceste conturi.

Sinead O’Conner a vorbit și despre cât de grea a fost această perioadă de carantină pentru ea. După mesajul postat mai sus, a urmat un altul în care artista își asigura fanii că se simte mai bine. ,, Am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

Artista este și șomeră. Luna trecută ea a apărut în cadrul unui show tv, ,,The Ryan Tubridy Show”’, la RTÉ Radio 1, unde a dezvăluit că este șomeră și că ar vrea să lucreze în domeniul asistenței medicale. „E ceva ce vreau să fac de ani de zile, nu doar acum cu această pandemie. Aș vrea să lucrez pe zona de asistență paliativă”.

 

 

Sinead O’Conner a suferit de depresie

 

Sinead a avut numeroase tentative de sinucidere de-a lungul timpului și se luptă de 15 ani cu depresia. Artista a postat cu ceva timp în urmă un filmuleț în care povestea cât de greu îi este și cât de singură se simte.

„De ce suntem singuri? Oamenii care suferă de tulburări psihice sunt cei mai vulnerabili de pe pământ, trebuie să aveți grijă de noi, nu suntem ca toată lumea, vreau doar să fac acest clip pe care toți îl puteți vedea. Este stigmatul cel care ucide oamenii, nu boala mentală”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.

Sinead O’Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa  „Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video.

De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: