Redactia.ro
Home » Știri » Singură pe lume, o bătrână din Constanța a sunat la 112, speriată că va muri de frig în casă. Nu are bani și nici familie: și-a pierdut pe rând soțul, fiul, fratele și sora: „E criminală singurătatea”

Singură pe lume, o bătrână din Constanța a sunat la 112, speriată că va muri de frig în casă. Nu are bani și nici familie: și-a pierdut pe rând soțul, fiul, fratele și sora: „E criminală singurătatea”

Singură pe lume, o bătrână din Constanța a sunat la 112, speriată că va muri de frig în casă. Nu are bani și nici familie: și-a pierdut pe rând soțul, fiul, fratele și sora: „E criminală singurătatea”

O bătrână din Constanța, rămasă singură pe lume, a sunat la 112, speriată că va muri de frig în casă. Nu are bani, nu poate să plătească căldura, și nu are nici cui să îi ceară ajutorul pentru că nu mai are familie. Și-a pierdut pe rând soțul, fiul, fratele și sora.

Singură pe lume, o bătrână din Constanța a sunat la 112, speriată că va muri de frig în casă. Nu are bani și nici familie: și-a pierdut soțul, fiul, fratele și sora: „E criminală singurătatea”

A trăit și a trecut prin dureri cumplite, pentru că și-a pierdut soțul, fiul, fratele și sora. Iar acum, bătrâna în vârstă de 83 de ani a rămas doar cu durerea. Nu mai are pe nimeni.

Gabriel Enache, un polițist local, i-a aflat povestea femeii și a fost impresionat până la lacrimi. El a fost cel care a făcut cunoscut cazul bătrânei în mediul online.

„Este greu de înțeles și acceptat… dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră!!! Această măită 😪 a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă… Nu mai are pe nimeni… I-au murit băiatul, soțul, fratele și sora… Singură pe lume la 83 de ani!!! Sunt împreună cu colegii 🙏 aproape in fiecare zi 🙏 lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu!!!”, a scris polițistul pe Facebook.

În câteva imagini, poate fi văzută bătrâna, stând înfrigurată pe un pat, în locuința ei modestă.

Așa cum a scris și în text, Gabriel Enache și câțiva colegi au decis să achite împreună facturile femeii până la vară, notează libertatea.ro. Alte persoane care au văzut postarea în mediul online au dorit, de asemenea, să-i sară în ajutor bătrânei. Firma care asigură hrana la spitalul din județ s-a oferit să îi trimită zilnic o masă caldă bătrânei.

Multe alte persoane au decis să întindă o mână de ajutor.

„Felicitări pentru gest, Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze întreaga familie”, a scris o persoană într-un comentariu. „Dumnezeu sa te aiba in paza pt binele pe care il faci pt batrânica!”, a comentat altcineva, profund impresionat de gestul făcut de polițiști.

O femeie care nu are pe nimeni vrea să împartă cu bătrâna… singurătatea.

„E criminală singurătatea”

„Cum pot sa o întâlnesc, sunt aproape in aceeași situatie, dar mai tânără cu 20 de ani! Nu am pe nimeni, dar măcar ne facem companie! Ne mai ajutam măcar cu o părere, un sfat, o vorbă! E criminală singuratatea! Multumesc anticipat!”, a spus o altă femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: