Redactia.ro
Home » Știri » Singurul bărbat din lume care nu a văzut niciodată o femeie. Nu a știut niciodată cum arată una. Care e povestea lui

Singurul bărbat din lume care nu a văzut niciodată o femeie. Nu a știut niciodată cum arată una. Care e povestea lui

GALERIE FOTO (2) Tragedie nemărginită pe muntele Athos! Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român

Iată cine e singurul bărbat din lume care nu a știut cum arată o femeie, pentru că nu a văzut niciodată una. Care este povestea lui.

Singurul bărbat din lume care nu a văzut niciodată o femeie. Nu a știut niciodată cum arată una. Care e povestea lui

Mihailo Toloto ar fi trăit toată viața fără să știe cum arată o femeie. Nu a văzut niciodată una în cei 82 de ani câți a trăit. Nici măcar pe mama lui nu a văzut-o niciodată pentru că aceasta a decedat atunci când l-a născut.

„Fără a vedea vreodată o femeie în cei 82 de ani de viață, Mihailo Toloto a murit la o mănăstire de pe Muntele Athos, din Grecia. El nu a văzut nicio mașină, niciun film sau un avion. Mama lui a murit la naștere, iar el a fost adus la o mănăstire unde nu intră niciodată vreo femeie. A devenit călugăr, iar călugării i-au organizat o ceremonie specială de înmormântare, pentru că se crede că este singurul bărbat din lume care nu a văzut niciodată o femei”, potrivit unui articol dintr-un ziar din Atena, apărut în 29 octombrie 1938.

Mihailo Tolotos s-ar fi născut în 1856. După ce s-a născut, iar mama lui a murit, mai mulți bărbați l-au dus la o mănăstire de pe vârful Muntelui Athos, situat pe unul dintre cele trei braţe ale peninsulei Halkidiki, din nordul Greciei, un loc dedicat complet credinței. Bărbatul a crescut și trăit acolo, dedicându-și toată viața în slujba mănăstirii, conform Storypic.com.

Femeilor le este interzis să meargă pe Muntele Athos, iar legenda porneşte de la Fecioara Maria. Conform tradiţiei Athonite, Fecioara Maria a păşit pe acest Munte în timpul călătoriei împreună cu Sfântul Ioan, de la Jaffa spre Cipru, pentru a-l vizita pe Sfântul Lazăr. Din cauza vremii rele, au fost nevoiţi să ancoreze lângă un port. Încântată de frumuseţea muntelui, Fecioara Maria l-a binecuvântat şi a cerut fiului său Iisus Hristos ca muntele acesta să fie grădina ei. Se spune că atunci s-a auzit o voce din cer: „Fie ca aceasta să fie moştenirea şi grădina ta, un paradis al salvării pentru cei care caută să fie salvaţi.”. De atunci, muntele a fost considerat „Grădina Maicii Domnului“ şi a fost interzis accesul oricărei alte femei, fapt garantat apoi de împăraţii bizantini printr-un act numit Avaton, a relatat adevarul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: