Redactia.ro
Home » Știri » Singurul moment în care Vladimir Putin s-a simțit rușinat. Președintele Rusiei, în lacrimi la tv: „Nu o să uit niciodată asta”

Singurul moment în care Vladimir Putin s-a simțit rușinat. Președintele Rusiei, în lacrimi la tv: „Nu o să uit niciodată asta”

GALERIE FOTO (3) Singurul moment în care Vladimir Putin s-a simțit rușinat

Singurul moment în care Vladimir Putin s-a simțit rușinat. În urmă cu câteva zile s-au împlinit 10 ani de când Vladimir Putin conduce Rusia. Liderul Rusiei continuă să fie o persoană misterioasă și periculoasă pentru liderii țărilor europene. Deși pare o persoană rece, Vladimir Putin poate deveni sensibil, iar atunci când este emoționat, se panichează. Care a fost momentul în care acesta s-a simțit rușinat?

Singurul moment în care Vladimir Putin s-a simțit rușinat. Președintele Rusiei, în lacrimi la tv

Vladimir Putin este fără doar și poate, cel mai controversat președinte din zilele noastre. De la invadarea Rusiei în Ucraina, numele lui Vladimir Putin se află pe buzele tuturor oamenilor de pe planetă. Acesta a ordonat armatei ruse să atace Ucraina, iar în ultimele zile, au murit mii de soldați și civili ucraineni în războiul dintre cele două țări. Acesta a dat dovadă de o carismă rece în interviul acordat presei occidentale de la izbucnirea crizei din Ucraina.

Chiar și așa, liderul rus este considerat a fi o persoană introvertită și dură, iar acest lucru este valabil și pentru cetățenii săi, care protestează în ultimele zile, împotriva regimului său. Cu toate astea, se pare că Putin are și o latură sensibilă, pe care nu o arată publicului. În urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru un post de televiziune rus, liderul de la Kremlin a povestit o întâmplare care l-a făcut să se simtă rușinat. Întrebat de prezentatoarea tv dacă s-a simțit vreodată rușinat de cineva sau de o întâmplare, Vladimir Putin a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Vladimir Putin: „ Nu o să uit niciodată asta

Inițial, liderul rus a evitat să răspundă la întrebare, mărturisind că este o întrebare serioasă și că niciodată nu a vorbit despre acest lucru în fața a mii de oameni. „Este o întrebare serioasă. Nu este ușor să vorbesc despre asta în fața a milioane de oameni. Desigur că a existat, sunt o persoană normală, din fericire. Sincer să fiu, imi este greu să vorbesc despre asta, dar cu toate astea o să povestesc. S-a întâmplat înainte de anul 2000. Era o perioadă în care călătoream foarte mult, iar situația din tara era foarte complicata. Am ajuns intr-o regiune, iar ziua de muncă se terminase. Era o seară ploioasă și mergeam spre mașină, iar o femeie și-a făcut apariția. Era în vârstă. Mi-a spus ceva, nu am înțeles prea bine, iar la un moment dat a căzut în genunchi. Mi-a dat un bilet și i-am promis că o să-l citesc. L-am luat și l-am înmânat insoțitorilor mei și ei l-au pierdut. Nu o să uit niciodată asta. Mă simt rușinat din cauza asta, chiar și acum când povestesc„, a spus Vladimir Putin cu ochii în lacrimi.

Spre surprinderea multora, Vladimir Putin a povestit această întâmplare cu ochii în lacrimi. Liderul de la Kremlinul a părut extrem de afectat de acest lucru. Reamintim că Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei pe 24 februarie 2022, iar la ora actuală, soldații ruși au ucis mii de civili ucraineni. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a anunțat că nu va renunța și va lupta cu Rusia pentru țara sa.

@ancient.aliens

#putin #russia #fyp #alien #et #ufo #foryou #et #area51

♬ original sound – Ancient aliens

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: