Redactia.ro
Home » Știri » Situație absurdă în Deva: patru țărani au fost amendați cu 30.000 de lei fiecare de inspectorii ANAF

Situație absurdă în Deva: patru țărani au fost amendați cu 30.000 de lei fiecare de inspectorii ANAF

GALERIE FOTO (2) fructe si legume piata

Patru țărani din Deva au fost amendați cu o sumă colosală pentru că vindeau mere și pere pe marginea drumului. Doi inspectori de la ANAF au verficat modul în care bărbații își desfășurau activitatea și au decis să aplice amenzi-record, spre revolta șefului lor, Lucian Heiuș. Într-o conferință de presă, Lucian Heiuș i-a criticat pe cei doi inspectori și a folosit cuvinte dure pentru a descrie maniera în care aceștia au acționat.

Au fost amendați cu 30.000 de lei pentru că vindeau fructe în fața porții

Patru țărani din Deva au fost amendați cu 30.000 de lei fiecare, în urma unui control a doi inspectori ANAF. Pedeapsa dură pe care au primit-o cei patru a ajuns la urechile lui Lucian Heiuș, șeful ANAF. Acesta nu a stat pe gânduri și a condamant public modul în care au acționat subalternii săi. Lucian Heiuș a subliniat că îi este rușine de faptul că cei doi inspectori sunt inspectori. Au dat dovadă de exces de zel și de necugetare, conform lui Lucian Heiuș.

Lucian Heiuș
Lucian Heiuș a fost revoltat de atitudinea subalternilor săi

În plus, Lucian Heiuș le-a transmis celor patru oameni care au fost amendați să facă plângere contravențională împotriva procesului-verbal de constatare, spunând că juriștii ANAF vor fi de acord cu anularea amenzilor.

„Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la Strehaia…Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF”, a declarat Lucian Heiuș, conform Digi24.

Inspectorii vor fi cercetați și riscă să-și piardă locul de muncă

În urma acestui incident neplăcut, liderul ANAF a aplicat mai multe sancțiuni. Astfel, directorul adjunct care coordonează departamentul de antifraudă de la Deva a fost deja demis, iar viitorul nu sună bine nici pentru cei doi inspectori. Direcția de Integritate va cerceta modul în care cei doi inspectori își desfășoară activitatea, a anunțat șeful ANAF, în cadrul conferinței de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: