Redactia.ro
Home » Știri » Situație revoltătoare. Elevii unei școli primare sunt pedepsiți crunt dacă se joacă în pauzele dintre ore

Situație revoltătoare. Elevii unei școli primare sunt pedepsiți crunt dacă se joacă în pauzele dintre ore

elevi scoala primara

Situație revoltătoare într-o școală! Elevilor le-a fost complet interzis să alerge pe culoare sau în curtea școlii și să se joace cu mingea în pauză. Se pare că profesorii aplică pedepse dure copiilor care se abat de la aceste reguli absurde!

Situație neobișnuită la o școală primară din SUA. Elevilor le este complet interzis să se joace

Elevii unei școli primare din Statele Unite ale Americii sunt nevoiți să respecte o serie de reguli draconice. Micuții, nu mulți trecuți de 10 ani, nu au voie să alerge, să se joace sau să facă zgomot în timpul pauzei. Totul a ieșit la lumină datorită unui mesaj distribuit pe platforma Reddit, în care mai mulși foști elevi au vorbit despre tratamentul pe care l-au primit de la profesori.

Copiii care nu respectă regulile profesorilor riscă să le fie confiscate jucăriile pe care le folosesc, ba chiar să fie nevoiți să stea ore suplimentare la școală, în ciuda vârstei mici pe care o au, se arată în postarea respectivă. Conducerea școlii nu a oferit o explicație pentru care a adoptat acest regulament dur, însă am putea crede că din dorința de a preveni orice accidentare.

„În clasele primare, la școala mea, s-a interzis în totalitate alergatul, nici pe terenul de joacă. De asemenea, au interzis toate sporturile cu mingea și îți luau mingea dacă o luai de acasă și o puneau în dulapul de la sala de sport pentru a fi folosită în timpul orei de educație fizică. Țineți cont de faptul că sunt copii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, așa că toată lumea a ignorat regulile și mulți au fost pedepsiți în detenție”, a povestit fostul elev.

Tot el a povestit că unui coleg i-a fost luată mingea semnată de un jucător important, iar profesorul a refuzat să i-o dea înapoi, deși aceasta costa aproximativ 1.000 de dolari. 

O altă fostă elevă a povestit tratamentul căruia a fost supusă de către o profesoară supărată

O altă fostă elevă a povestit cum o profesoară i-a luat o păturică de care era foarte atașată, susținând că este prea mare pentru a avea nevoie de un asemenea obiect pentru a se simți în siguranță.

„Urăsc când profesorii fură de la copii. Când aveam patru ani eram foarte atașată de o pătură de confort, iar profesoara mea a spus că sunt prea mare pentru asta și a furat pătura. Am refuzat să recunosc acest lucru părinților mei sau să o dau înapoi. Am țipat și nu am dormit timp de trei nopți la rând. Părinții mei au fost nevoiți să iasă și să-mi cumpere alta”, a povestit internauta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini