Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! Cum a fost invitat de Simon Cowell la filmările de acolo VIDEO

Smiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! Cum a fost invitat de Simon Cowell la filmările de acolo VIDEO

America's Got Talent

Smiley, aflat pentru două săptămâni în Statele Unite ale Americii pentru a produce muzică alături de alți artiști, a fost invitat de către celebrul Simon Cowell la filmările pentru noul sezon al emisiunii America’s Got Talent.

Îndrăgitul artist, în vârstă de 39 de ani, a fost întâmpinat cu entuziasm, zâmbete și strângeri de mână de juratele Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, producătorul celebrului show de talente.

Ce a pățit Smiley pe scena de la America’s Got Talent

Cântărețul a povestit că a trăit din plin momentul când a urcat pe scena America’s Got Talent și a recunoscut că momentul a fost unul copleșitor, mai ales atunci când a fost îmbrățișat de cei mai importanți oameni de televiziune din lume.

Smiley a relatat întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, dezvăluind, totodată, că va petrece 14 zile peste Ocean. El a povestit și arătat fanilor cum a făcut cunoștință cu juriul de la Americanii au talent, care filmează pentru un nou sezon, dar și cum prezentatorul Terry Crews l-a chemat pe scena competiției.

Ajuns pe scenă, Smiley a salutat publicul și mare i-a fost uimirea când a descoperit că printre spectatori sunt inclusiv români. „Am avut și surpriza să găsesc români în sală. Foarte drăguți au fost”, a precizat Smiley, într-un ”Daily Vlog”.

Invitația a venit chiar de la celebrul Simon Cowell

Smiley a împărtăşit pe TikTok momentul de la emisiunea America’s Got Talent.

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent.

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător”, a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.

@smiley_omul #DailyTok 3: Am fost pe scenă la America’s Got Talent?🔥 #Smiley #americasgottalent #romaniiautalent #simoncowell #terrycrews #heidiklum #sofiavergara #traveltok ♬ original sound – Smiley

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent”, de la PRO TV, de la prima sa ediție din 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: