Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, în juriul de la Românii au talent. Cui i-a luat locul și cine va prezenta alături de Pavel Bartoș

Smiley, în juriul de la Românii au talent. Cui i-a luat locul și cine va prezenta alături de Pavel Bartoș

Încă o veste bombă la Pro TV. Smiley nu mai prezintă Românii au talent, alături de Pavel Bartoş. Artistul ocupă acum un loc la masa juraților!

Schimbările surpriză se țin în lanț la Pro TV. Sezonul 11 de la Românii au talent nu îl va mai avea pe Smiley ca prezentator, alături de Pavel Bartoș, ci artistul ia un loc la masa juraţilor.

Smiley, în juriul de la Românii au talent

Smiley și Pavel Bartoș prezintă, de 11 sezoane, cel mai așteptat show de la Pro TV, Românii au talent. Însă primavera vine cu o premieră absolută pentru public și chiar pentru una dintre vedetele Pro TV. Smiley ajunge, din postura de prezentator, direct la masa juraților, luându-i locul unui “veteran” de la Românii au talent.

Smiley va părăsi postura de prezentator Românii au talent, pentru cea de jurat Românii au talent. Schimbarea neașteptată vine în urma unei decizii de moment pe care au luat-o producătorii showului.

Decizia uriașă ca Smiley să ajungă în juriul Românii au talent a fost luată imediat ce Andi Moisescu a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a fost nevoit să ia o pauză medicală și nu a mai putut participa fizic la filmări.

Așa se face că Smiley i-a luat locul și a întregit astfel juriul Românii au talent, alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Schimbarea a fost una majoră și pentru artist, care a schimbat cu totul macazul. Dacă până acum, se afla în postura de a-i încuraja pe toți cei care călcau pe scena Românii au talent, din postura de jurat lucrurile sunt mai dificile când vine vorba de a cântări evoluția concurenților.

Smiley, noul jurat Românii au talent

În calitate de jurat Românii au talent, Smiley trebuie să ia decizii de moment care pot influența enorm parcursul celor ajunși în fața juriului. Iar acest rol a fost dificil pentru artist, după cum chiar el a dezvăluit.

„Pentru mine a fost dificil pentru că a trebuit să îi ţin locul lui Andi. Pentru aproape jumătate de emisiune. A fost greu. După 10 sezoane în care am fost în culise şi am ţinut cu fiecare concurent în parte şi am ovaţionat pentru fiecare, cumva am fost pus într-o situaţie în care a trebuit să aleg unul dintre ei… Au fost oameni care nu s-au descurcat bine pe scenă şi a trebuit să spun şi nu, să dau şi X. La câţi oameni am văzut şi la câţi oameni am cunoscut pe scenă aici, ştiu să povestesc şi să judec un număr, să îmi dau seama dacă e bun sau nu e bun. Dar am fost pus în situaţia de a decide dacă e bun sau nu e bun.”, a explicat Smiley pentru Pro TV.

Însă rolul de jurat nu este deloc străin pentru Smiley. Acesta a acceptat aceeași provocare și la Vocea României, sezoane la rând.

Cât despre colegul său Pavel Bartoș, se pare că, la fel ca la Vocea Romaniei, va anima singur atmosfera din culise, neexistand deocamdata informatii despre vreo alte schimbare în cadrul showului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: