Redactia.ro
Home » Monden » Soacra lui Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Felicitări doamna Peng”

Soacra lui Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Felicitări doamna Peng”

Soacra lui Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului.

Soacra lui Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului. Fiul cel mare al lui Reghecampf are o relație cu sportiva Asiana Peng. Cu toate astea, noua relație a antrenorului a determinat-o pe mama fostei gimnaste să aibă o reacție acidă la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

Soacra lui Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Felicitări doamna Peng”

Noua relație a lui Laurențiu Reghecampf a surprins multă lume, iar unele persoane nu sunt de acord cu acest lucru. Printre ele se numără și soacra antrenorului, Silvana Peng, care a avut o reacție acidă la adresa iubitei antrenorului. Fiica ei, Asiana Peng are o relație cu Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf. Într-un interviu, femeia și-a spus părerea despre noua iubită a lui Reghe, declarând că nu este de acord cu ea.

„După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?​”, a povestit Silvana Peng, pentru Fanatik.

Mai mult, Silvana Peng a menționat că își dorește ca Luca să nu îi copieze exemplul tatălui său. Aceasta își dorește ca fiica ei să fie fericită alături de Luca și să nu sufere. ”Sper ca Luca să nu copieze ce e negativ şi peste alţi 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu, ca să mor ca mama Marianei Pffeifer”, a mai spus mama Asianei Peng.

Anamaria Prodan, reacție la declarațiile făcute de Silvana Peng

Anamaria Prodan a felicitat-o pe Silvana Peng, după ce a aceasta a susținut că nu ar face niciodată ceea ce a făcut iubita antrenorului. Impresara este foarte activă pe rețelele de socializare, iar într-o postare a felicitat-o pe mama Asianei. „Felicitări doamna Silvana PENG! Amanta Caciuc și Cambridge / mama mea ce afaceristă și ce afacerist gură de aur și limbă de aur”, a scris Anamaria Prodan.

Vedeta a făcut o serie de declarații despre relația pe care a avut-o cu antrenorul de la Universitatea Craiova, dar și despre ce își dorește în viitor de la un partener. „Eu l-am inventat și pe Reghe. Eu am inventat toți bărbații din viața mea. Nu am ales niciodată unul șmecher, unul cu bani. Nici nu știu cum e să primești cadouri, să vină unul să-ți zică: ‘Iubita mea, ți-am luat un hotel’.Măcar la 50 de ani vreau să-mi termin viața lângă unul mai puternic decât mine, din poate punctele de vedere. Ce să mai faci cu păpușei? Și să nu mai fie români, gata! Mentalitatea e… .”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului cu Codin Maticiuc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: