Redactia.ro
Home » Știri » Soacra mamei din Timișoara rupe tăcerea: „Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”

Soacra mamei din Timișoara rupe tăcerea: „Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”

Apar noi dezvăluiri în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Soacra Iuliei a apărut în peisaj și vrea să facă lumina în cazul tragediei din familia sa. Femeia povestește că nimeni nu știa de problemele medicale ale tinerei. Acum se gândește că poate fi și familia ei în pericol.

Soacra mamei din Timișoara spune tot: „Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”

„Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima data Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.

Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei. Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut. Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii. Nu eu am stat cu copiii cât a fost la spital”, a declarat soacra Iulianei, Erzsebet Darcz, pentru Antena 3.

S-a aflat ce diagnostic avea Iuliana

Se pare că mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara. Iuliana ar fi mers la clinică pe data de 26 aprilie. Acolo ar fi stat internată două zile. Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, pe 28 aprilie.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Conform medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică. Ulterior, în data de 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din Timișoara și s-a aruncat, ținându-și în brațe cei doi copii. După tulburătoarea tragedie au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața femeii de 33 de ani.

Procurorii iau în calcul mai multe variante. Unu lucru care a împins-o către această tragedie este faptul că era în depresie, însă apropiații exclud varianta. S-a aflat și faptul că fostul ei iubit ar fi amenințat-o, iar acest lucru a făcut-o să ia decizia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: