Redactia.ro
Home » Știri » Șoc în cazul lui Mădălin Păduran! Narcisa, fosta iubită, poze cu ecografia

Șoc în cazul lui Mădălin Păduran! Narcisa, fosta iubită, poze cu ecografia

Mădălin Paul, alături de iubita sa - Narcisa.

Tragedia care a îndoliat o țară întreagă, pierderea lui Mădălin Păduran într-un accident de mașină, a stârnit o serie de întrebări și speculații. În vârstă de doar 23 de ani, tânărul și-a pierdut viața într-un moment tragic, urmărind cu mașina pe actualul iubit al femeii cu care avea o relație anterior.

Acuzații și judecăți pe internet

După evenimentul tragic, Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin, a fost supusă unui val de critici și judecăți pe internet. Mulți internauți au acuzat-o că ar fi responsabilă pentru nenorocire, presupunând că ar fi avut o relație cu altcineva în timpul când era încă cu Mădălin. Aceste acuzații au stârnit un val de controverse și speculații în mediul online.

Speculații despre o posibilă sarcină

În ultimele zile, un detaliu apărut pe rețelele de socializare a stârnit noi speculații: o imagine cu o ecografie postată pe contul de TikTok al Narcisei. Această apariție a alimentat zvonurile și presupunerile că fosta iubită a lui Mădălin ar putea fi însărcinată. Cu toate acestea, până în prezent, nu există nicio confirmare oficială în acest sens.

Narcisa se apără

În ciuda acuzațiilor și speculațiilor care au inundat mediul online, Narcisa a dorit să-și facă auzită vocea și să își apere poziția. Ea a explicat public că relația lor s-a încheiat de mai bine de jumătate de an și că Mădălin nu accepta această despărțire. Totuși, detalii concrete despre imaginea cu ecografia și situația actuală a femeii rămân încă neclare și nelămurite.

„Voiam să spun că nu este așa cum pare! Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de vreo 6-7 luni. El (n.r. Mădălin) nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm…nu a vrut să accepte! Noi am avut o relație de trei ani de zile, din care 2 ani el a stat la mine. Mădălin nu mai stătea acasă, dormea la mine. Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună. Pentru Mădălin a fost foarte greu să se desprindă de mine și să înțeleagă că s-a terminat”, a declarat fosta iubită a lui Mădălin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: