Redactia.ro
Home » Monden » Șoc în lumea mondenă! Divorțează după 20 de ani de căsnicie

Șoc în lumea mondenă! Divorțează după 20 de ani de căsnicie

După o relație de peste două decenii, din care 14 ani au fost petrecuți în căsnicie, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea showbizului internațional a decis să-și urmeze căi separate. Iată despre cine este vorba.

Anunțul despărțirii

Actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher și-au făcut publică despărțirea după aproape 14 ani de căsnicie și 20 de ani de relație. Vestea a șocat fanii, dar cei doi au împărtășit că au decis să pună capăt căsniciei lor în 2023, după un lung „meci de tenis” al vieții.

Pe rețelele de socializare, cei doi au dezvăluit că, deși despărțiți, vor păstra întotdeauna devotamentul și dragostea pentru copiii lor. Ei au subliniat importanța confidențialității și au mulțumit pentru respectarea dorinței lor de intimitate.

Cu toate că șocul a fost mare pentru fanii lor, presa internațională a sugerat că separarea lor era iminentă de ceva vreme. Se spune că Sacha s-ar fi consultat cu o avocată celebră pentru cazurile de divorț, Laura Wasser, încă din 2023.

După un meci lung de tenis care a durat peste douăzeci de ani, în cele din urmă dăm jos rachetele. În 2023 am fost de comun acord să încheiem căsnicia noastră.

Întotdeauna am prioritizat confidențialitatea noastră și am lucrat în liniște la această schimbare. Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer că respectați familia noastră și dorința noastră la intimitate.”, a fost mesajul transmis de cei doi.

Începutul unei povești de dragoste

Sacha, în vârstă de 52 de ani, și Isla, în vârstă de 48 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, la o petrecere din Sydney. Sacha a dezvăluit că a știut din acel moment că Isla era aleasa inimii sale, datorită simțului ei extraordinar de umor.

După trei ani de la întâlnirea lor, cei doi s-au logodit în 2004, iar Isla s-a convertit la iudaism, religia lui Sacha, în 2007. Nunta lor a avut loc în 2010, în frumosul oraș al luminilor, Paris.

Era foarte amuzantă. Ne aflam pe atunci la o petrecere foarte pretențioasă, iar noi doi ne-am apropiat după ce am luat microfoanele celorlalte persoane de la petrecere. Eu am știut imediat. Nu știu dacă ea și-a dat seama.”, a dezvăluit el.

Cei doi au binecuvântarea a trei copii minunați împreună: două fiice, Olive și Elula, și un fiu, Montgomery. Chiar dacă drumurile lor se despart acum, legătura lor ca părinți și respectul reciproc rămân incontestabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: