Redactia.ro
Home » Monden » Șoc în showbiz! Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat

Șoc în showbiz! Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat

Șoc în showbiz

Șoc în showbiz. Fiul milionarului Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au fost unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz. Neînțelegeri au mai existat și în trecut, dar nimeni nu se aștepta la așa ceva. Divorțul s-a produs de fapt în urmă cu doi ani, dar cei doi au preferat să păstreze discreția și doar persoanele aporpiate cunoșteau adevărul. După aflarea veștii, Ion Ion Țiriac a avut și o primă reacție pe contul său de socializare.

“Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!“, a scris Țiriac junior pe Instagram.

Ion Ion Țiriac și Ileana s-au căsătorit în 2009

Ion Ion Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 17 ani. S-au căsătorit însă abia în martie 2009, la Monte Carlo. În luna august a urmat cununia religioasă la biserica din Satnoieni, Călăraşi. După căsătorie Ileana Lazariuc a ieșit din lumina reflectoarelor, dedicându-se în totalitate familiei. Cuplul are doi băieți, Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani).

„Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal. Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele și grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă”, declara în urmă cu ceva vreme Ileana Lazariuc, pentru revista VIVA.

Citește și: Gigi Becali a făcut show la petrecerea de cununie a fiicei sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: