Redactia.ro
Home » Știri » ŞOC pentru fanii tenisului! Jucătoarea lor favorită, diagnosticată cu cancer. Sportiva, deja operată

ŞOC pentru fanii tenisului! Jucătoarea lor favorită, diagnosticată cu cancer. Sportiva, deja operată

Veşti proaste pentru fanii tensisului. O jucătoarea iubită de milioane de oameni a fost din nou diagnosticată cu cancer. Sportiva este câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu.

Aşadar, Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, are probleme de sănătate.

Chris Evert a început chimioterapia

Chris Evert a făcut anunțul personal. Aceasta spune că a suferit deja o operație și a început chimioterapia.

De când am fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu doi ani, am fost foarte deschisă despre problema mea. Acum vreau să vă anunț noutățile, cancerul a revenit. Este un diagnostic pe care nu voiam să-l aud, dar din nou mă simt norocoasă că l-am descoperit la timp.

Săptămâna trecută am făcut o operație. Doctorii au găsit din nou celule canceroase în aceeași zonă. Toate au fost eliminate și am început o nouă sesiune de chimioterapie.

Astfel, nu voi putea să-mi însoțesc colegii când ESPN va reveni la Melbourne, luna viitoare, pentru Australian Open. Dar voi fi gata pentru restul turneelor de Grand Slam.

Vă încurajez pe toți să vă verificați istoricul familiei. Detectarea la timp a bolii salvează vezi. Și să fiți recunoscători pentru sănătatea voastră în această perioadă de sărbătoare”, a transmis Chris Evert.

Sora ei a pierdut lupta cu cancerul

În ianuarie 2022, Evert a făcut public faptul că a primit diagnosticul de cancer ovarian. Tristă coincidență, sora sa mai mică, Jeanne Evert Dubin, a pierdut lupta cu aceeași boală în februarie 2020, la vârsta de 62 de ani.

Evert a ajuns pe lista campioanelor de 5 ori pe primul loc, câștigând 18 titluri Grand-Slam la individual și la dublu. În 1974, Evert înregistrează cea mai lungă serie de victorii, câștigând 56 de meciuri fără a suferi vreo înfrângere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: