Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Un bătrân din Iași locuiește într-o toaletă. Cum este posibil așa ceva

Șocant! Un bătrân din Iași locuiește într-o toaletă. Cum este posibil așa ceva

GALERIE FOTO (2) Traieste intr-o toaleta

Este știut faptul că de-a lungul timpului în România, mulți oameni au ajuns să locuiască pe străzi din cauza sărăciei sau din alte motive. Mulți români au ajuns să doarmă pe unde apucă, iar statul nu face nimic pentru a rezolva aceste probleme. Este și cazul unui bătrân din Iași care locuiește într-o toaletă improvizata.

Șocant! Un bătrân din Iași locuiește într-o toaletă. Cum este posibil așa ceva

Un bătrânel din Iași locuiește în wc-ul improvizat dintr-o curte părăsită. Zgribulit, bătrânelul poate fi văzut des pe strada Cuza Vodă, în zona Târgu Cucu, cărând câteva pături după el. De trei ani bântuie străzile din Iași, fiind dat afară din casă de soția sa. Șocant este faptul că bărbatul are 11 copii, dar niciunul dintre ei nu au grijă de el. ”Nu mă primește. Nevasta îmi spune pleacă, pleacă și mă fugărește de acasă. Nu țin la mine nici femeia, nici copii.11 copii am, dar sunt plecați prin țară, în București, Timișoara, nu mai știu pe unde, că nu le pasă de mine”, spune acest bătrânel.

Batranul care locuiete intr-o toaleta improvizata
om al strazii

Mai mult de 15.000 de români stau pe străzi

Conform unei statistici neactualizată în 2020, locuiau pe străzi mai puțin de 15.000 de persoane, 5.000 dintre ele fiind în București. Astfel, se mai poarte adăuga pe listă încă un caz, cel al bătrânului din Iași.

Conform Impact.ro, acesta supraviețuiește cu banii oferiți de trecători, iar singurul lucru de care are nevoie în aceste momente este o pătură. Pensia lui este luată de soția sa, așadar,bărbatul trăiește doar din mila trecătorilor. ”Stau aici de o săptămână. E frig, pereții sunt reci, am numai păturile astea. Mai am nevoie de una să o pun pe jos, că uite cum stau pe niște haine și cârpe. Mi-aș dori să am o cameră să stau măcar iarna, dar nu mă primește nimeni, se uită că sunt murdar. Aici, în Târgu Cucu, sunt de mult timp, ziua stau pe aici pe stradă sau în stație.”, a mai povestit aces bătrânel.

Statul spune mereu că a făcut tot ce le stă în putință să-i ajute pe acești oameni, când de fapt nu au făcut absolut nimic. Autoritățile din Iași au declarat că au încercat să-l ajute pe bătrân, dar nu a vrut să mai stea în adăposturile din oraș. Întrebat de ce nu a rămas în locurile unde se spune că este cald și bine, bărbatul a răspuns că este certat și mereu i se fură mâncarea. ”E frig, se face noapte repede, nu știu cât mai este până la Paște, când o să fie ziua mai mare și mai cald.”, mai spunea acest bătrânel. E frig, se face noapte repede, nu știu cât mai este până la Paște, când o să fie ziua mai mare și mai cald.”, mai spunea acest bătrânel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: