Redactia.ro
Home » Știri » Șoferii care și-au găsit mașinile vopsite sub podul din Otopeni au primit amendă pentru parcare neregulamentară

Șoferii care și-au găsit mașinile vopsite sub podul din Otopeni au primit amendă pentru parcare neregulamentară

Șoferii care și-au găsit mașinile vopsite sub podul din Otopeni au primit amendă pentru parcare neregulamentară

Șoferii care și-au găsit mașinile vopsite sub podul din Otopeni au primit amendă pentru parcare neregulamentară.  Un grup de muncitori din București au vopsit o bucată de balustradă la podul Otopeni, dar au vopsit și mașinile parcate sub pod. Ulterior, proprietarii mașinilor au primit amenzi pentru parcarea nepermisă.

Șoferii care și-au găsit mașinile vopsite sub podul din Otopeni au primit amendă pentru parcare neregulamentară

Un grup de muncitori din București au făcut o gafă de proporții. Aceștia au vopsit cu roșu una dintre balustradele, dar au murdărit și mașinile aflat sub pod. Autoturismele erau parcate când muncitorii au vopsit balustrada. Lucrările au fost efectuate de Construcții Generale Oltenia. Imaginile cu mașinile vopsite cu roșu au fost postate în mediul online, iar internauții au fost șocați. Cu toate astea, șoferii autoturismelor au primit amenzi pentru parcare neregulamentară și au rămas cu mașinile vopsite în roșu.

Poliția rutieră a ajuns la fața locului și a dat amenzi celor care au parcat neregulamentar, fiecare șofer primind 2 puncte amendă și 290 de lei amendă. Proprietarii sunt așteptați să-și ridice autoturismele, cu tot cu amenda în parbriz, dar unul dintre aceștia a depus reclamație pentru distrugere. Polițiștii din Ilfov fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis după ce un bărbat a reclamat că mașina sa are pete de vopsea roșie. „La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă. În prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov, informează News.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: