Redactia.ro
Home » Știri » Șoferul din Cluj și-a găsit mașina mânjită de ketchup. Avea și un bilet în parbriz: “Asta e de la amantă”

Șoferul din Cluj și-a găsit mașina mânjită de ketchup. Avea și un bilet în parbriz: “Asta e de la amantă”

GALERIE FOTO (2)

Nu este banc! S-a întâmplat chiar la Cluj. Șoferul și-a găsit mașina mânjită de ketchup. Și cel mai probabil este vorba de o amantă furioasă pe iubit. Și ne putem da seama de acest lucru după ce mesaj i-a lăsat în parbriz, scris de mână pe o foaie A4.

Încurcate-s căile… dragostei. Un șofer din Cluj a avut parte de șocul vieții sale când s-a dus la mașina sa. A găsit-o mânjită de ketchup, cu un mesaj lăsat în parbriz, cel mai probabil de la o amantă furioasă.

Imaginile cu mașina mânjită cu ketchup din Cluj au devenit virale, iar internauții s-au distrat la maximum de întâmplare.

Șoferul din Cluj și-a găsit mașina mânjită de ketchup. Avea și un bilet în parbriz: “Asta e de la amantă”

Din informațiile din mediul online, se pare că o amantă furioasă s-a răzbunat pe amorezul ei într-un fel în care o să-l facă să o țină minte toată viața.

Supărată pe iubit, femeia ar fi pus la cale un plan ca să-i facă zile negre bărbatului care i-a pus foc la inimă.

Nu i-a zgâriat mașina, cum s-ar fi așteptat toată lumea la o femeie rănită din dragoste. Aceasta a apelat la o altă metodă foarte originală de a-l face pe bărbat să sufere. A golit un tub, poate chiar două, de ketchup.

Femeia și-a dat frâu liber sentimentelor care o înfuriau, așa că la final a ieșit o ”operă de artă”… de toată frumusețea. Mașina albastră a fost mânjită pe toate părțile cu ketchup.

După ce și-a terminat ”lucrarea”, amanta a avut grijă să lase și un bilet cu subînțeles, pe care scria ”proaspăt căsătoriți”.

Iar trecătorii s-au amuzat teribil și au imortalizat totul. Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar internauții nu s-au putut abține din comentarii, care mai de care mai haioase.

”Ce risipă de ketchup! / Urmează divorțul până la toamnă / Asta e cu dedicație de la amantă”, au fost câteva dintre comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: