Redactia.ro
Home » Știri » Şoferul din Suceava care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic, a rămas fără permis

Şoferul din Suceava care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic, a rămas fără permis

Şoferul din Suceava care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic, a rămas fără permis

Şoferul din Suceava. Șoferul filmat pe un drum din Suceava când încerca să depășească pe linia continuă un autocamion, într-o curbă strânsă, a fost identificat de autorități și a rămas fără permis.

Şoferul din Suceava care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic, a rămas fără permis

Șoferul în vârstă de 33 de ani surprins pe un drum din Suceava când încerca să depășească un autocamion pe linia continuă, într-o curbă periculoasă, a rămas fără permis. Bărbatul s-a prezentat la Poliție și le-a spus polițiștilor că el este șoferul care a depășit pe linia continuă, în curbă, pe DN 17.

Acesta a declarat că era plecat din țară în momentul când a văzut imaginile cu el când depășea pe linia continuă într-o curbă, motiv pentru care s-a decis să meargă la Poliție pentru a-și recunoaște fapta.

Polițiștii au declarat că nu pot interveni

Inițial, autoritățile au declarat în momentul când imaginile au ajuns publice că ele nu au cum să intervină, identificând și proprietarul mașinii.

Conform IPJ Suceava, proprietarul mașinii este un bărbat de 59 de ani, dar autoturismul era condus în acel moment de câtre un tânăr de 33 de ani, care s-a prezentat, ulterior, la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a recunoscut abaterea. Acesta le-a declarat că atunci când a fost filmat se enervase în trafic. Polițiștii au hotărât să-i retragă permisul de conducere pentru 60 de zile.

Bărbatul de 33 ani este filmat în timp ce încearcă în repetate rânduri să depășească un camion, pe linia continuă, într-o curbă periculoasă. Atunci când un șofer i-a atras atenția, prin stație, acesta a reacționat extrem de urât. „Mi se fâlfâie de filmarea ta. Îl omoram pe ăla, care-o problema? Am asigurare la mașină”, a răspuns șoferul nervos.

Citeste si:Microbuz răsturnat în Cluj. Opt persoane au ajuns la spital

Loading...