Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare. Are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar

Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare. Are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar

Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare. Are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar

Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare. Are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar. Iată detaliile!

Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare

Înainte de a se odihni pentru noapte, Sofia Vicoveanca obișnuiește să savureze o băutură cu proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului ei imunitar.

Ca și mulți alți oameni interesați de sănătatea lor, Sofia Vicoveanca preferă metodele naturale pentru a-și întări imunitatea. În fiecare seară, ea se bucură de o băutură care aduce numeroase beneficii organismului său.

În calitate de cunoscută interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca a împărtășit cu publicul secretul ei de a rămâne sănătoasă la vârsta de 82 de ani. Ea a dezvăluit cum reușește să-și mențină sistemul imunitar puternic și cum se simte mai bine atunci când se confruntă cu răceli sau afecțiuni ale gâtului.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, pentru ego.ro.

Artista a dezvăluit și metoda ei specială de a preveni răgușeala.

„Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca: „Consum foarte multe crudități”

Ea acordă o atenție deosebită aspectului său și afirmă că nu urmează diete stricte, dar există o băutură pe care o consumă în fiecare zi și pe care o prepară acasă.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea ea, în urmă cu ceva timp, relatează RTV.

Sofia Vicoveanca nu se abate de la consumul de grăsimi și își satisface toate poftelile, dar întotdeauna cu măsură.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: