Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Artista a rămas văduvă în 2003

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Artista a rămas văduvă în 2003

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. (1)

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, dar niciodată nu a îmbrăcat rochia de mireasă. Sofia Vicoveanca a fost căsătorită civil cu Victor Micu, dar a rămas văduvă în 2003,iar de atunci nu s-a mai recăsătorit. De ce nu a fost niciodată mireasă?

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Artista a rămas văduvă în 2003

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Interpreta de muzică populară a avut o căsncie frumoasă alături de Victor Micu,dar acesta s-a stins din viață în 2003. Cei doi s-au căsătorit civil, dar artista nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, iar acest lucru i-a determinat pe fanii acesteia să se întrebe de ce nu a recurs la acest gest. Recent, Sofia Vicoveanca a explicat care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Sofia Vicoveanca și Victor Micu au avut un fiu împreună.

Conform acesteia, motivul principal este legat de aspectul fizic, pentru că i-a fost frică de faptul că nu ar fi o mireasă frumoasă. Cu toate astea, nu regretă niciodată această decizie. “Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul unei emisiuni TV.

În prezent are o carieră de succes, dar ani la rând a suferit foarte mult. Sofia Vicoveanca a povestit că a fost vândută de mama ei pentru a primi mâncare sau alte lucruri. „Am fost vândută, părinții mei au mai avut 2 băieți care au murit. O femeie a sfâtuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete…conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”, declara Sofia Vicoveanca cu mai mult timp în urmă.

Drama trăită de Sofia Vicoveanca

Vedeta a povestit că au fost patru copii în familie, dar frații ei au murit, cauzându-i acesteia o mare durere. Artista s-a apropiat mult de biserică, mărturisind că părinții ei au trăit o adevărată dramă după ce frații săi s-au stins din viață. „După ce s-a întors tata din prizonierat, s-au născut fraţii mei, doi flăcăi şi o soră, ea fiind cea mai mică. Băieţii au murit unul după altul, la o distanţă de patru ani, şi ca într-un blestem, şi la primul, şi la cel de-al doilea, în ziua înmormântării, eu a trebuit să cânt. Când am ajuns acasă, numai părinţii au ştiut de sufletul şi de amarul meu”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: