Redactia.ro
Home » Știri » Somon contaminat cu Listeria, retras de la vânzare, într-un lanț de magazine frecventat de mulți români. Anunțul ANSVSA

Somon contaminat cu Listeria, retras de la vânzare, într-un lanț de magazine frecventat de mulți români. Anunțul ANSVSA

Somon contaminat cu Listeria, retras de la vânzare, într-un lanț de magazine frecventat de mulți români. Iată anunțul ANSVSA!

Somon contaminat cu Listeria, retras de la vânzare, într-un lanț de magazine frecventat de mulți români

Un renumit lanț de supermarketuri din România a luat măsuri urgente pentru a retrage de pe piață mai multe loturi de file de somon norvegian afumat, după ce s-a descoperit prezența bacteriei Listeria monocytogenes în aceste produse.

Consumatorilor li se recomandă insistent să nu consume produsele din loturile afectate și să le distrugă sau să le returneze la magazinele de la care le-au achiziționat.

Anunțul ANSVSA

Persoanele care au consumat aceste produse și experimentează simptome precum febră simplă sau dureri de cap sunt sfătuite să consulte un medic și să raporteze consumul de produse contaminate.

Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeriamonocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G şi FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

„Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis Carrefour.

„Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, se mai arată în anunţ.

Sursa foto: ANSVSA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: