Redactia.ro
Home » Monden » Sora Adinei Alberts s-a făcut măicuță. Daniela-Elena seamănă izbitor cu soția lui Viorel Cataramă

Sora Adinei Alberts s-a făcut măicuță. Daniela-Elena seamănă izbitor cu soția lui Viorel Cataramă

GALERIE FOTO (3)

Veste șoc în showbiz! Sora mai mica a Adinei Alberts, Daniela-Elena, a ales să se facă măicuță. Nimeni și nimic nu prevestea schimbarea majoră făcută de tânăra, care seamănă izbitor de mult cu sora sa mai mare, soția afaceristului Viorel Cataramă.

Daniela-Elena, sora Adinei Alberts, a ales să se călugărească și să ducă o viață în slujba Domnului.

Sora Adinei Alberts, măicuță la mănăstire

După ce a absolvit Facultatea de Fizică, de la Institutul Măgurele și doi ani la Cibernetică, la ASE, sora Adinei Alberts a luat decizia care i-a schimbat total viața.

Daniela-Elena a renunţat la toate cele lumeşti şi s-a retras la mânăstire. Fără să stea mult pe gânduri, familia i-a oferit tot sprijinul pentru a-și îndeplini dorința, deși, pe moment, nimeni nu a înțeles-o.

Adina Alberts, șocată de decizia surorii

Cea mai șocată de această decizie radicală luată de Daniela-Elena a fost chiar Adina Alberts.

Soția lui Viorel Cataramă a povestit în mediul online cum s-au petrecut lucrurile din momentul în care sora ei mai mică cu 2 ani a luat decizia de a a-și dedica viața în slujba Domnului.

“Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele, şi a făcut şi doi ani de Cibernetică la ASE Bucureşti, a decis să urmeze acest drum în viaţă.

Am crescut împreună. Am traversat perioada adolescenţei împreuna, în general ne-am împacat bine şi ne-am susţinut în toate. Recunosc că este mai inteligentă decat mine, a intrat a-lll-a la Fizică, şi, după ce a terminat Institutul de la Magurele, a intrat a 3-a la Cibernetica -ASE- Bucureşti!

Apoi timpul s-a oprit în loc pentru ea! Dar şi pentru noi, ca familie! Greu ne-am regăsit, greu am înţeles alegerea făcută de ea! De fapt, sincer, nu am înţeles-o niciodată, doar că am învăţat să o respectăm şi să ne bucurăm de liniştea ei sufletească! Şi indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata şi matuşica noastra dragă, matuşica Danana“, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Uluitoare este asemănarea dintre cele două surori, care, după spusele apropiaților, sunt ca două picături de apă.

Adina Alberts, soția cu Viorel Cataramă

Adina Alberts este soția lui Viorel Cataramă, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, din anul 2013, pe când avea 41 de ani, fiind a doua sa căsătorie a acesteia.

Adina Alberts a mai fost căsătorită cu olandezul Gerrit Willem Alberts, între 2000-2009. Între timp, fostul soț a murit, în octombrie 2020, la doar 66 de ani, după ce s-a infectat cu noul Coronavirus.

Adina Alberts și Viorel Cataramă au împreună o fetiță, pe Briana Maria.

Soția lui Viorel Cataramă este renumită ca medic esthetician. De-a lungul timpului, mai multe figuri din showbiz au trecut prin mâinile Adinei Alberts. Printre pacienți l-a avut ch chiar și pe soțul său, căruia i-a făcut mai multe operații estetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: