Redactia.ro
Home » Monden » Sora Danielei Crudu a adus pe lume un băiețel de nota 10. Prima imagine cu cel mai nou membru al familiei

Sora Danielei Crudu a adus pe lume un băiețel de nota 10. Prima imagine cu cel mai nou membru al familiei

GALERIE FOTO (2) ana maria crudu

Ana Maria Crudu a devenit proaspătă mamă a unui băiețel! Sora Danielei Crudu a ales să dezvăluie prima imagine a micuțului ei, aducând astfel o mare bucurie în familia Crudu. Cu doar câteva săptămâni în urmă, Daniela Crudu a sărbătorit botezul fiicei sale, iar acum a venit rândul surorii ei, Ana Maria, să aducă pe lume un băiețel sănătos. Fericită de această veste minunată, Ana Maria nu a ezitat să împărtășească o imagine a fiului său cu întreaga comunitate online, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei! Iată imaginile adorabile!

Sora Danielei Crudu a devenit mamă

Ana Maria Crudu trăiește momente de bucurie absolută după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vestea despre sarcina ei a fost dezvăluită de către tatăl ei, cu ocazia botezului nepoatei sale din partea Danielei Crudu, anunțând cu mândrie venirea unui alt nepoțel, de această dată din partea Anei Maria.

Ana Maria Crudu și Adrian Neagu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu un an și jumătate și acum se bucură de rolul de părinți pentru un băiețel adorabil. Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, sora Danielei Crudu a ales să împărtășească prima imagine cu noul său născut, în brațele soțului ei, Adrian Neagu, pe platformele de socializare. „La mulți ani, tăticule!’, a scris sora Danielei Crudu în descrierea imaginii cu Adrian Neagu și fiul lor.

Ana Maria Crudu și Adrian Neagu s-au căsătorit în anul 2022

În luna iunie a anului 2022, Ana Maria Crudu și Adrian Neagu și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă. Adrian, un om de afaceri pasionat de arta culinară, a devenit soțul Anei Maria. Cei doi au ales să celebreze nunta departe de ochii curioși ai publicului, așa că s-au căsătorit într-o biserică din pitorescul peisaj al Italiei.

Această ceremonie religioasă a urmat unui mariaj civil ce a avut loc în 2021, în Suedia, țara în care cei doi s-au stabilit de mai mult timp. Ana Maria și Adrian au decis să-și oficializeze relația în Suedia, iar acesta este și locul de reședință al soțului Anei. Adrian a trăit acolo din copilărie și deține cetățenie suedeză.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: