Redactia.ro

Ce sora frumoasa are Brigitte Sfat! Cristina a intors toate privirile la nunta

GALERIE FOTO (4)

Se numeste Cristina Szeifert si multi spun ca este extraordinar de frumoasa. A ajuns chiar sa fie comparata cu copia celebrei papusi Barbie si a intors toate privirile la nunta din weekend.

A plecta din Romania cand avea 24 de ani si s-a stabilit in Italia. A fost fotomodel. iar acum a descoperit pasiunea pentru pictura. Dar asta nu e tot! Se pare ca traiul de lux pe care il duce blonda este asigurat de un milionar celebru, care ii face toate poftele.

O asemănare dintre cele două poate fi faptul că le place domeniul afacerilor și doresc să facă bani din piatră seacă. Iar, dacă Brigitte s-a dus către construcții, Cristina a ales automobilele de lux și a devenit și expert în acest domeniu. De asemenea, blondina nu stă rău nici în dragoste. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alexandre, un elvețian stabilit în Londra, care lucrează în domeniul bancar. Când cei doi nu se află la Londra, călătoresc spre cele mai frumoase și luxoase destinații, cum ar fi: Saint- Tropez, Portofino, Cipru, Dubai, Mauritius, Marrakech, Veneția și multe altele, scrie Playtech.ro.