Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere: „Toată inima mea este alături de tine „

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere: „Toată inima mea este alături de tine „

GALERIE FOTO (2) Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere. Celebrul fotbalist de la Manchester United trece prin momente cumplite. Iubita sa, Georgina Rodriguez a născut în urmă cu câteva zile gemenii, un băiat și o fată. Din păcate, băiatul cuplului nu a supraviețuit, fiind declaratd mort la scurt timp după naștere. Sora lui Ronaldo, Katia, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere: „Toată inima mea este alături de tine „

Cristiano Ronaldo formează un cuplu cu Georgina Rodriguez. Cei doi urmau să devină părinți de gemeni, dar fericirea lor avea să se transforme într-o tragedie. În urmă cu câteva zile, modelul argentinian a născut un băiat și o fată, dar cel dintâi nu a supraviețuit și a murit la scurt timp după naștere. Vestea tristă a fost dată de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare, printr-un comunicat de presă. Katia Avero, sora fotbalistului a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce fiul fratelui său a murit la naștere. „Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de toate și să îți întărească drumul. Îngerașul nostru este în brațele tatălui, iar fetița noastră, care e aici puternică și sănătoasă, ne va învăța de fiecare dată că doar iubirea contează”, a scris Katia pe rețelele de socializare.

Poza publicata de sora lui Ronaldo

Familia lui Ronaldo trece prin momente grele. Fotbalistul și iubita sa, Georgina, erau nerăbdători să își țină în brațe cei doi copii. Din păcate, fiul celor doi nu a supraviețuit. Chiar și așa, cuplul este fericit pentru că fiica lor s-a născut sănătoasă. Momentan, cei doi nu au dezvăluit ce nume va purta fetița lor. Marele fotbalist de la Manchester United are două fetițe alături de partenera sa și trei băieți, după ce a apelat la mame surogat.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

În urmă cu patru zile, fanii lui Cristiano Ronaldo primeau o veste șocantă de la celebrul fotbalist. Iubita sa, Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni, iar în urmă cu câteva zile a născut un băiat și o fată. Din păcate, fiul cuplului nu a supraviețuit. Fanii lui Ronaldo au fost șocați de această veste, iar apropiații cuplului au și-au arătat suportul pentru cei doi. ”Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor medicale pentru grijă și susținere. Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în aceste momente dificile. Bebelușule, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez”, au scris cei doi pe Instagram.

Cristiano Ronaldo mai are patru copii. Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 11 ani a fost născut de o mamă surogat. Deși s-a născut în Statele Unite ale Americii, fiul cel mare al sportivului a fost dus la Madrid. De asemenea, în 2017 au venit pe lume gemenii Eva Maria și Mateo, născuți și ei printr-o mamă surogat. Cu Georgina are acum două fetițe, Alana Martina, în vârstă de trei ani, și mezina familiei, care a venit pe lume în urmă cu patru zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: