Redactia.ro
Home » Monden » Sora mai mare a lui Kim Kardashian s-a căsătorit la 43 de ani. Rochia scandaloasă pe care Kourtney a purtat-o în ziua cea mare

Sora mai mare a lui Kim Kardashian s-a căsătorit la 43 de ani. Rochia scandaloasă pe care Kourtney a purtat-o în ziua cea mare

GALERIE FOTO (12)

După ce a trăit o poveste de dragoste cu Scott Disick, cu care n-a ajuns niciodată în fața altarului, iată că sora mai mare a lui Kim Kardashian s-a căsătorit cu alt bărbat. Kourtney și-a oficializat relația cu artistul Travis Barker printr-o ceremonie fastuoasă organizată în orașul italian Portofino. Iată ce rochie a purtat la fericitul eveniment, la care au participat doar cei din familia ei.

Kourtney Kardashian s-a căsătorit cu Travis Barker

Mulți ani s-a declarat împotriva căsniciei, dar iată că a fost vorba doar despre bărbatul potrivit la momentul potrivit. Deși cu tatăl copiilor ei n-a vrut nicicând să se căsătorească, noul bărbat din viața ei a convins-o să îmbrace rochia de mireasă. Relația dintre Kourtney și Travis a pornit fulgerător și așa pare să continue.

Cei doi s-au căsătorit civil acum o lună, iar weekendul trecut a avut loc și ceremonia propriu-zisă. Evenimentul fastuos a avut loc în orașelul Portofino și a strâns laolaltă familiile Kardashian și Barker. Invitații de seamă au purtat rochii Dolce & Gabbana și au stârnit admirația tuturor celor prezenți.

Ce rochie a purtat Kourtney Kardashian

Fiica cea mare a lui Kris Jenner a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie de mireasă atipică, semnată de casa de modă Dolce & Gabbana. Scurtă, din voal și cu broderii bogate, rochia i-a îmbrăcat perfect rotunjimile reality-star-ului. Un detaliu surprinzător l-a constituit, însă, chipul Fecioarei Maria de pe voalul miresei. Mulți au rămas surprinși să vadă această alăturare, dat fiind faptul că apariția a fost, în sine, foarte sexy.

Voalul avea chipul Maicii Domnului imprimat

Iată o galerie foto al momentului emoționant din viața lui Kourtney Kardashian! Vedeta de reality-show a fost condusă la „altar” de către mama sa, Kris Jenner!

Rochii Dolce & Gabbana pentru celelalte surori

De la eveniment n-au lipsit, evident, cele 4 surori ale lui Kourtney, respectiv Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner. Mai mult de atât, și alte două staruri hollywoodiene s-au alăturat lor la acest eveniment. E vorba despre prietenul lui Travis, și anume Machine Gun Kelly. Acesta din urmă a venit alături de logodnica sa, celebra Megan Fox, cu care Kourtney are de asemenea o relație bună.

Cât despre ținutele purtate de invitați, acestea au fost semnate de casa de modă Dolce & Gabbana și au fost cel puțin atipice. Mult mai celebra ei sora, Kim Kardashian, a purtat o ținută all-back. La fel a făcut și Khloe Kardashian, cea proaspăt despărțită de tăticul infidel al fiicei sale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: