Redactia.ro
Home » Știri » Sora unei tinere ucise în Israel a făcut declarații terifiante. Cum a fost găsit trupul acesteia, după o săptămână

Sora unei tinere ucise în Israel a făcut declarații terifiante. Cum a fost găsit trupul acesteia, după o săptămână

În urma războiului devastator care a avut loc în Israel, s-au petrecut tragedii care au lăsat în urmă inimile sfâșiate ale multor familii. Un eveniment tragic, cunoscut acum sub numele de „Festivalul Groazei,” a avut loc în timpul conflictului, lăsând în urma sa o poveste cutremurătoare.

O tânără a fost dată dispărută de către familia sa, iar după o săptămână de căutări infructuoase, trupul ei neînsuflețit a fost găsit. Însă povestea nu se oprește aici, deoarece sora sa a făcut mărturisiri uluitoare despre experiența lor.

Sora tinerei a făcut declarații teribile

În mijlocul haosului și al violenței care au marcat războiul din Israel, familia unei tinere a trăit coșmarul de a nu ști ce s-a întâmplat cu ea. Cu inima strânsă de teamă, părinții și sora ei au încercat în zadar să ia legătura cu ea. Din nefericire, în ciuda eforturilor disperate, tânăra a fost ucisă în timpul atacurilor teroriste care au afectat țara.

Sora tinerei, care a trăit clipe de groază în timpul războiului, a făcut mărturisiri uluitoare despre experiența lor comună. În timpul conflictului, tânăra și-a sunat familia pentru a le ține la curent cu situația. Povestea cutremurătoare a început în momentul în care legătura cu ea a fost brusc întreruptă, iar nimeni nu a mai putut să o contacteze.

Familia a sperat până în ultima clipă

Cu inima încărcată de frică, tânăra a luat hotărârea de a fugi în pădure, împreună cu alte persoane, sperând să scape de teroriști. Cu toate acestea, destinul a fost crud, iar fata a fost prinsă în mrejele violenței. A fost ucisă în cele din urmă, iar trupul ei a fost lăsat în pădure, neobservat, timp de o săptămână întreagă.

După ce zona a fost eliberată de teroriști, polițiștii au avut ocazia să pătrundă în pădure și să identifice victimele. Tragica descoperire a fost făcută abia după această eliberare, și, în cele din urmă, familia fetei a primit vizita polițiștilor acasă. Vestea devastatoare a fost livrată cu un mare regret, anunțând că trupul fetei a fost găsit fără suflare în pădure.

”Se pare că a fost împușcată imediat. Ea și prietena ei au fost împușcate mortal în momentul în care au apărut teroriștii, au fost împușcate de la mică distanță, iar cadavrele lor au stat în pădure timp de cinci zile.

Pentru că autoritățile nu au putut intra în acea zonă, pentru că era plină de teroriști, nu le-au putut identifica până acum. Pentru că erau prea multe cadavre, nu le-au mai putut aduce la spital.

De aceea a durat aproape o săptămână să identifice cadavrele. Am înmormântat-o ieri. Și da, mă tem foarte tare pentru cei 200 de oameni răpiți care sunt în Gaza, dar simt că acum nu avem altă variantă pentru că ei continuă să ne bombardeze cu rachete”, a declarat sora fetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: