Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Oprescu s-a dat singur de gol și a fost prins! Cum arată vila de lux din zona bogaților în care stătea în Atena

Sorin Oprescu s-a dat singur de gol și a fost prins! Cum arată vila de lux din zona bogaților în care stătea în Atena

Sorin Oprescu, condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Fostul primar general al Bucureștiului, Sorin Oprescu, a fost prins în Atena. A fugit de condamnarea din România și plănuia să rămână în Grecia. Ba chiar mai mult, nici măcar n-a opus rezistență la arest. Surprinderea lui a fost că polițiștii care l-au înconjurat erau îmbrăcați în civili. Sorin Oprescu se înregistrate și ca plătitor de taxe și impozite în statul elen.

Sorin Oprescu a fost prins în regiunea Glyfada, o regiune bogată din sudul Atenei

Într-o intervenție în direct la Digi24, medicul Nikos Koudounis din Grecia a dat noi detalii despre arestarea fostului edil al Capitalei.

Oprescu locuia într-o zonă de lux a Atenei, însă nu își dorea să rămână acolo definitiv.

„Acolo stau cei mai bogați, precum fotbaliști cunoscuți, cântăreți, modele, așa că zona este atent monitorizată. Trebuie să ai destul de mulți bani pentru a închiria sau pentru a sta acolo”, a spus Nikos Koudounis.

„Oprescu avea de mai mult timp cont bancar fiscal și conturi bancare personale în Atena. Asta nu se obține ușor, ca să ai cont fiscal bancar la stat înseamnă că deja ai cont bancar la una sau mai multe bănci care virează banii. Nu doar mergi acolo, trebuie să și virezi banii respectivi, pentru o perioadă de cel puțin șase luni. Având cont bancar putea fi foarte ușor prins. De fapt, așa s-a și dat de gol. În cont îi fuseseră virați bani în urmă cu câteva zile, iar el a mers să ridice bani de la bancă.

Interpol a avut informații despre tranzacțiile financiare și le-a urmărit.

În preajma vilei unde stătea sunt trei bănci.

Casa îi era monitorizată de polițiști în civil, l-au înconjurat și nu avea cum să opună rezistență. Nici nu a opus”, a spus medicul, care a relatat informații din presa elenă pe acest subiect.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. Va rămâne în arest în Grecia, până când va fi luată o decizie în privința extrădării lui în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: