Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei

Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei

GALERIE FOTO (6) Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei

Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei. Cristina Țopescu a fost incinerată joi, la Crematoriul Vitan Bârzșeti.

Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei

Miercuri, 15 ianuarie, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela cimitirului Bellu. Mama acesteia a venit de urgență în România pentru a-și conduce fiica pe ultimul drum.

Printre persoanele care au venit să-i aducă un ultim omagiu, s-a aflat și mama sa vitregă, soția lui Cristian Țopescu, Christel Ungar. Cea de-a treia soție a comentatorului sportiv, Cristian Țopescu, a venit îmbrăcată în negru, cu un buchet de flori în mână și a intrat rapid în biserică.

După ce Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, cei mai mulți s-au întrebat de ce mama și frații ei vitregi nu s-au alertat cu privirile la dispariția ei.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Duminică seara, autoritățile au găsit-o pe jurnalista în vârstă de 59 de ani moartă în casa sa. O vecină de-a ei a sunat la 112 după ce prezentatoarea tv nu a mai fost văzută de aproape trei săptămâni.

Dorința Cristinei Țopescu a fost să fie incinerată, iar cei dragi au decis s-o respecte. Procedura, însă, contravine canoanelor religioase, potrivit spuselor unui reprezentant al Bisericii Ortodoxe. Azi, totuși, un preot s-a prezentat la capela Cimitirului Bellu și a ținut o cuvântare. Așadar, Cristina Țopescu a avut parte de slujbă religioasă.

Spre liniștea familiei sale, Cristina Țopescu a avut o slujbă religioasă, deși trupul ei neînsuflețit va fi incinerat.

Totuși, preoții n-au oficiat o slujbă de pomenire și nici n-au rostit rugăciunea „Tatăl nostru”, așa cum s-ar face în mod normal.

Citeste si:Gestul lui Ștefan Bănică Jr. la căpătâiul Cristinei Țopescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: