Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viață după lupta cu o boală nemiloasă. Prima reacție a fostului fotbalist român

Soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viață după lupta cu o boală nemiloasă. Prima reacție a fostului fotbalist român

Soția lui Iosif Rotariu și-a pregătit hainele înainte de înmormântare: „Ea mi le-a dat și mi-a zis...”

 Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, s-a stins din viață, lăsând în urmă o familie îndurerată și o poveste de viață plină de sacrificii și lupte. Diagnosticată cu cancer, Dana a fost o femeie și o mamă eroină, care a luptat cu boala până în ultima clipă.

De ce boală suferea Dana Rotariu

În vara anului trecut, Dana Rotariu a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar medicii i-au extirpat două tumori. Cu toate acestea, veștile nu au fost bune, deoarece ulterior celulele canceroase s-au extins la plămâni. Deși a trecut prin tratamente dificile și dureroase, inclusiv chimioterapie în Turcia și România, boala a recidivat și a continuat să se răspândească.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, a spus pentru Click!, Iosif Rotariu, la începutul lunii mai.

În ultimele săptămâni, starea de sănătate a Danei s-a înrăutățit considerabil. La începutul lunii mai, medicii i-au dat un verdict drastic, spunând că nu mai are multe zile de trăit. Sâmbătă seară, cu doar câteva ore înainte de a muri, Dana i-a spus soțului ei să aibă grijă de copii, parcă simțindu-și sfârșitul apropiat.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!.

Dana Rotariu a fost o mamă devotată și o luptătoare neobosită pentru copiii săi. Familia Rotariu a trăit în ultimii 15 ani mai mult prin spitale, încercând să își îngrijească și să își protejeze copiii. Kassandra, fetița adoptată de soții Rotariu și mutilată de bunica ei biologică, a suferit peste 50 de operații pentru a-și recupera sănătatea.

Kassandra nu este singurul copil adoptat de familia Rotariu; aceștia au mai adoptat un băiat, Cristian, care suferă de diabet de la vârsta de 3 ani. Pentru a-l ajuta să gestioneze boala, medicii i-au montat o pompă de insulină, eliminând astfel necesitatea de a face șase injecții zilnic.

 Familia Rotariu a trecut și prin alte încercări dificile

În 2007, Romina, fiica biologică a soților Rotariu, diagnosticată și ea cu diabet, a fost internată la Centrul Medical din Buziaș pentru a învăța să-și trateze singură boala. Acolo l-a întâlnit pe Cristian și și-a convins părinții să-l adopte pentru a-l ajuta să treacă prin suferințele sale.

Din păcate, Romina a fost implicată într-un incident controversat în 2018, când a fost acuzată că a lovit un copil la creșa unde lucra, provocându-i o fractură. În 2019, a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor.

Pentru Iosif Rotariu, pierderea soției sale este o lovitură devastatoare. Împreună, cei doi au construit o familie puternică și au luptat neîncetat pentru binele copiilor lor, oferindu-le toată dragostea și sprijinul necesar. Acum, trebuie să găsească puterea de a merge mai departe și de a-și onora promisiunea făcută Danei de a avea grijă de copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: