Redactia.ro
Home » Știri » Soția unui fotbalist cunoscut a ajuns la terapie intensivă după naștere

Soția unui fotbalist cunoscut a ajuns la terapie intensivă după naștere

Soția unui fotbalist cunoscut a ajuns la terapie intensivă după naștere

Sotia unui fotbalist cunoscut a ajuns la terapie intensivă după naștere. Iată cum se simte acum!

Soția unui fotbalist cunoscut a ajuns la terapie intensivă după naștere

Fostul atacant de la Real Madrid și Chelsea Alvaro Morata a anunțat marți nașterea celui de-al patrulea copil al său, Bella, cu soția sa Alice Campello. Starul lui Atletico Madrid a dezvăluit că Alice a fost internată la terapie intensivă într-un spital spaniol după ce a suferit complicații, iar italianul în vârstă de 27 de ani a ieșit în sfârșit miercuri de la terapie intensivă.

Morata, în vârstă de 30 de ani, a accesat contul său oficial de Instagram pentru a anunța nașterea celui de-al patrulea copil al său, Bella. El a scris:

„Bella s-a născut pe 9 și este minunată. Mama, din păcate, după nașterea care a decurs foarte bine, a avut niște complicații care ne-au speriat foarte tare. Își revine puțin câte puțin. În acest moment se află în secția de terapie intensivă a Clinicii Universității din Navarra îngrijită de cei mai buni medici și încet-încet se recuperează foarte bine… ea este foarte puternică.

Nu vrem să nu încetăm să le mulțumim tuturor medicilor pentru că au fost în fiecare moment grijulii, înțelegători și foarte profesioniști, fiecăruia dintre ei. Nu avem cuvinte pentru a vă mulțumi pentru ceea ce ați făcut și simțim o admirație imensă pentru voi. Vă mulțumim tuturor pentru miile de mesaje pe care le-am primit, vă trimitem o îmbrățișare foarte mare și vă vom spune în continuare„, a adăugat el.

Alvaro Morata, mesaj emoționant pentru mama copiilor săi

Morata a confirmat miercuri că soția sa a fost externată de la terapie intensivă, deși a rămas internată în spital sub supraveghere medicală.

Fostul atacant de la Chelsea i-a făcut o frumoasă declarație dedragoste și de mulțumire soției lui, după nașterea celui de-al patrulea copil al lor:

„Bună tuturor! Alice Campello a ieșit de la terapie intensivă într-o stare mult mai bună și acum se recuperează alături de Bella. Încă procesez ce s-a întâmplat. Îți mulțumesc, Alice, că încă o dată, m-ai învățat o lecție. Tu ești, cu siguranță, o luptătoare și un exemplu pentru mine. Categoric, au fost cele mai cumplite zile din viața mea, dar sunt norocos să te am alături și în această perioadă. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și viața mea fără tine nu ar avea niciun sens.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape și încă odată le mulțumesc celor de la C.U.N. (acronimul spitalului, n.r.) pentru dedicare și tratament. Îți mulțumesc, Dr. Munoz și tuturor oamenilor care lucrează în acest spital. Ne bucurăm de fiecare moment. Vă mulțumesc tuturor”, a scris fotbalistul pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata)

Sursa foto: thescottishsun.co.uk/

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: