Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Dianei Șoșoacă, un nou scandal cu poliția. De ce este urmărit penal

Soțul Dianei Șoșoacă, un nou scandal cu poliția. De ce este urmărit penal

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă atacă Poliția Română, în instanță. Acesta își caută dreptatea în tribunal, după ce a primit o nouă amendă de la polițiști.

Silvestru Şoşoacă a dat în judecată Poliția Română

Silvestru Șoșoacă a deschis un proces împotriva Poliției Române în urmă cu două săptămâni, iar primul termen nu a fost încă stabilit de instanța de judecată. Potrivit portalului instanțelor de judecată, soţul senatoarei Diana Şoşoacă a solicitat, în dosarul respectiv, anularea unui proces-verbal de contravenţie emis de către Poliția Capitalei la data de 15 iunie a.c, relatează „spynews.ro”.

Silvestru Şoşoacă, urmărit penal

Dumitru Silvestru Şoşoacă este urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj. Acesta este acuzat că a lovit un poliţist în timpul scandalului de lipsire de libertate a unei echipe de la o televiziune din Italia, potrivit aceleași surse:

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, a explicat Parchetul, într-un comunicat de presă.

Ce avere au soții Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă lucrează ca „șef de tură”, iar venitul său anual declarat este de 28.000 lei. Cu toate ascestea, veniturile celor doi soți sunt total diferite, sumele încasate de Diana Șoșoacă fiind colosale. Aceasta are un venit anual de 250.000 lei de la cabinetul de avocatură. „După un calcul simplu, aflăm că lunar, soțul senatoarei câștigă aproximativ 2.300 lei, în vreme ce Diana Șoșoacă are un venit de 20.000 de lei. Conform declarației de avere a senatoarei, ea ar deține mai multe terenuri și locuințe, conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro, dar și obiecte de artă moștenite din familia sa”, relatează „wowbiz.ro”.

 

Sursa foto: Sursa foto: Facebook Silvestru Șoșoacă
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro