Redactia.ro
Home » Știri » Spuma de păr, tot mai populară – află ce o face atât de specială

Spuma de păr, tot mai populară – află ce o face atât de specială

Spuma de păr, tot mai populară - află ce o face atât de specială

O întâlnim cu diverse denumiri – spumă fixatoare, spumă de volum, spumă de netezire, mousse … recomandată pentru toate tipurile de păr (de la creț și ondulat până la păr fără volum). Știm însă ce să alegem pentru a obține acasă un finisaj neted?

 

În loc să folosească geluri de păr care încâlcesc sau pot lăsa fulgi și acumulare pe păr, mulți hairstylisti optează acum pentru spuma, ca o opțiune mai potrivită.

 

Ce face spuma părului tău natural?

Spuma este similară cu un gel de păr – scopul acesteia este așadar de a ține șuvițele laolaltă, de a le modela mai ușor și a elimina predispoziția părului la încrețire. Diferența dintre o spumă și un gel este că întâia nu dă părului tău senzația de crocant pe care o obții uneori cu un gel de păr. Mai este însă ceva – chiar dacă spuma ține părul modelat, precum o face și gelul, nu oferă același aspect alunecos precum o face gelul.

 

Scopul unui spume este de a face părul moale și neted.

 

O spumă de fixare este bună pentru părul fin?

Dacă ai un păr fin, o spumă poate ajuta la crearea de volum care face părul să pară mai gros și mai plin. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul, dacă dorești să încerci ceva diferit.

 

Pot să aplic o spumă de styling pe părul umed sau uscat?

Spuma funcționează mult mai bine pe părul ud sau umezit. Aplicarea acestui produs pe bază de apă îi va permite să se lege de firul de păr pentru o fixare și o definire mult mai bună (decât pe părul uscat).

 

Folosirea unei spume pe părul uscat poate duce la fulgi – cu siguranță nu vei obține rezultatele pe care le cauți. De asemenea, specialiștii constată că aplicarea produselor pe părul uscat duce adesea la utilizarea unei cantități mai mari decât avem nevoie. Așadar, ar trebui să stropesti părul cu puțină apă înainte de aplicare.

 

De asemenea, cu cât părul tău este mai curat, cu atât produsul va ține mai bine, așa că este mai bine să-l folosești după spălarea părului.

 

Cum folosești spuma?

Spuma este menită să adauge susținere, strălucire și volum părului tău. Cel mai bine este să o folosești pe părul umed, pentru cele mai bune rezultate. Nu te rezuma la singurele stiluri de aranjare a părului pe care le cunoști – încearcă ceva nou la următoarea spălare și testează. Pentru rezultate optime, împarte-ți părul în secțiuni și netezește puțin spumă pe fiecare secțiune – apoi coafează-ți vă părul după cum dorești.

 

Pot să aplic spuma în fiecare zi?

Potrivit expertilor de la Haircare.ro,tehnic da, o poți folosi în fiecare zi, dar nu este recomandat. Prea multe produs poate duce la acumulare. Astfel, pot apărea probleme ale părului, cum ar fi șuvițe terne, uscăciune, rupere și mâncărime a scalpului. Vezi ce ți se potrivește!

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini