Redactia.ro
Home » Știri » Starul Stan Kirsch s-a sinucis. Îl știai din „Friends” și „Highlander”

Starul Stan Kirsch s-a sinucis. Îl știai din „Friends” și „Highlander”

Vești proaste de la Hollywood! Actorul Stan Kirsch s-a sinucis pe fondul unei depresii îndelungate. Acesta era cunoscut grație rolurilor de succes din sitcomurile „Friends” și „Highlander”.

Actorul Stan Kirsch s-a sinucis. Ce l-a împins să ia o astfel de decizie?

Stan Kirsch (51) a decis să-și pună capăt zilelor. Potrivit presei internaționale, starul hollywoodian a fost găsit fără suflare în interiorul reședinței sale din Los Angeles. Tragedia a avut loc sâmbătă, iar cadavrul a fost găsit chiar de către soția sa, Kristyn Green, în baia casei. Motivul ar fi fost o depresie cu care actorul se confrunta în ultimii ani.

Anunțul morții sale a fost făcut public de către pagina oficială a sitcomului „Highlander”, în care acesta a jucat timp de șase sezoane. „Cu mare tristețe vă aducem la cunoștință trecerea în neființă a lui Stan Kirsch. Fără Stan Kirsch, Highlander ar fi fost sărac. I-a dat personajului său un umor contagios și un entuziasm nestăvilit timp de șase sezoane.”, se arată scris într-o postare pe Facebook.

Stan Kirsch, actor și profesor de actorie

Deși în ultimii ani Stan Kirsch nu mai activase în niciun proiect cinematografic, acesta își transmitea cunoștințele mai departe. El preda actorie, iar studenții lui erau încântați să-l aibă drept profesor. „Pe lângă Highlander, Stan era un bun profesor de actorie . Am ascultat mai multe mărturisiri de la studenții lui și toți l-au considerat un profesor incredibil și un om minunat.”, se mai arată scris în acel comunicat oficial.

Amintim că actorul a făcut parte și din distribuția sitcomului „Friends”. Deși n-a fost un personaj-cheie, personajului lui episodic a fost unul extrem de apreciat. În serial, Stan Kirsch l-a jucat pe tânăr minor cu care Monica Geller întreține relații sexuale. Ieșirea lui din serial coincide cu episodul în care Monica Geller află vârsta lui.

Citește și Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasă. Cum se simte actorul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini