Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică a spus adevărul! De ce s-a despărțit de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică a spus adevărul! De ce s-a despărțit de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică a spus adevărul!

Ștefan Bănică a spus adevărul! Juratul de la Antena 1 a vorbit despre mariajele pe care le-a avut în trecut. Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan și Mihaela Rădulescu. Care a fost, de fapt, motivul?

Ștefan Bănică a spus adevărul! De ce s-a despărțit de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică a spus adevărul! Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar de-a lungul anilor a avut mai multe mariaje cu unele dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Artistul are trei copii cu trei femei diferite. În trecut, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar după doi ani au divorțat. După șapte ani, actorul s-a căsătorit cu Andreea Marin, împreună cu care are o fiică, Violeta. Se pare că cei doi nu s-au mai înțeles, iar în 2013 au divorțat. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, care i-a dăruit un fiu. Juratul de la X Factor mai are un fiu dintr-o altă relație, în vârstă de 19 ani.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, Ștefan a explicat de ce nu au funcționat mariajele din trecut. Potrivit acestuia, divorțul ar fi fost cauzat oarecum de cele două doamne, prin calitatea lor de jurnalist. Stefan a declarat că presa a avut un rol principal în destrămarea căsniciilor cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „ Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.(…) Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declarat artistul.

Cum se înțelege Ștefan Bănică și Andreea Marin în prezent

Andreea Marin și Ștefan Bănică au o fiică împreună, Violeta. Ajunsă la 14 ani, tânăra a vorbit pentru prima dată despre relația cu părinții săi. Violeta își dorește să se mute în America, iar în ceea ce privește cariera sa oscilează între a se face avocat sau artist. În ceea ce privește relația cu tatăl ei, Violeta a spus că este una apropiată și petrec mult timp împreună. „Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a spus Violeta.

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. „Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mărturisit Andreea Marin, la Metropola TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: