Redactia.ro

Ştefan Radu ar putea fi coleg cu Chiricheș

Ștefan Radu ar putea da lovitura. Pleacă de la Lazio şi va deveni cel mai probabil coleg cu un alt român, Vlad Chiricheș.

Radu îi va părăsi pe italieni după 11 ani şi jumătate fiind cel mai vechi jucător al echipei. După ce preşedintele clubului l-a anunţat că poate pleca gratis, ofertele au început să curgă. Potrivit presei din Italia, agentul lui Radu s-a întâlnit deja cu directorul sportiv de la Napoli, Cristiano Giuntoli. Dacă vor cădea la o înţelegere, fundașul de 32 de ani poate juca cu vicecampioana Italiei în Champions League. Pentru că va pleca liber de contract, Radu are şansa de a negocia un contract mai bun. În afară de italieni care în doresc, şi turcii de la Fenerbahce au pus ochii pe el.
La Lazio, Ștefan Radu a avut un salariu anual de 1,3 milioane de euro. Iniţial a ajuns la echipă în ianuarie 2008 sub fomă de împrumut de la Dinamo. Şase luni mai târziu, italienii l-au transferat definitiv pentru 4,5 milioane de euro. Potrivit Transfermarkt, în acest moment cota sa este de 5 milioane de euro. Alături de Lazio, românul a câştigat 3 Cupe ale Italiei și două Supercupe. A jucat în 347 de meciuri oficiale, a marcat 7 goluri şi a avut 18 pase de gol. La aflarea veştii că românul s-ar putea transfera, fanii au luat foc şi anunţă proteste. Reţelele de socializare sunt pline de mesaje de susţinere pentru cel mai vechi jucător al echipei.

Tătăruşanu a semnt contractul carierei

Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura. Clubul Olympique Lyon a anunţat că l-a achiziţionat pe goolkeperul naţionalei, şi a semnat un contract valabil pe trei ani. Olympique Lyon va juca în grupele Ligii Campionilor după ce a terminat pe locul trei în campionatul Franţei.
Portarul naţionalei României a mai apărat la Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, iar din vara anului 2017 se afla la Nantes.