Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022. A fost nominalizată alături de Ionuț Popa

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022. A fost nominalizată alături de Ionuț Popa

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022. Contul de Instagram Viperele Vesele, care publică mai multe informații secrete din culisele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România a dezvăluit că în prima ediție a individualelor, Ștefania Ștefan a fost eliminată din concurs.

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România 2022. A fost nominalizată alături de Ionuț Popa

Individualele de la Survivor România au început. Au rămas opt concurenți în competiție, pe pe 31 mai doar un singur concurent va pleca acasă cu marele trofeu, în valore de 100.000 de euro. Potrivit contului de Instagram Viperele Vesele, care publică tot timpul informații secrete din culisele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România, a aflat ce s-a întâmplat în prima ediție a individualelor, filmată deja. Ștefania Ștefan și Ionuț Popa ajung în la Consiliul pentru Eliminare.

Cei doi nu s-au descurcat foarte bine pe primul traseu și au ajuns să fie nominalizați de colegi pentru a pleca acasă. Publicul a avut ultimul cuvânt de spus, iar cel salvat a fost Ionuț Popa. Așadar, una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2022 a fost eliminată din concurs. În ciuda performanțelor sale excepționale, nu a reușit să câștige prea mulți fani.

În ediția de marțea trecută a emisiunii Survivor România 2022, TJ Miles a a fost cel care a plecat acasă. Dintre toți concurenții care au acceptat provocarea, doar 8 dintre ei au aflat că au ajuns la Confruntările individuale și că finala va avea loc pe 31 mai. Cei care au rămas în jungla se luptă în continuare pentru premiul de 100.000 de euro. Aceștia sunt Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea. În ediția din această seară va avea loc o nouă eliminare.

TJ Miles, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2022

În cadrul consiliului de eliminare de marți, 17 mai, TJ Miles a fost cel care a părăsit competiția. Fostul concurent a plecat dezamăgit din competiție, mai ales după reacția pe care au avut-o coechipierii săi. La scurt timp după plecarea sa, fostul faimos i-a transmis un mesaj lui Cătălin Măruță. TJ Miles și ALexandru Nedelcu au fost cei doi concurenți propuși spre eliminare. După șapte consilii în care a fost propus, parcurusl vloggerului la Survivor România a ajuns la final. „Era o surpriza dacă rămâneam. Mintea mea e deja setata, ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamagit, dar viata merge mai departe. Simt ca fiecare dintre noi e diferit. Competitia schimba mulți oameni.Nu trebuie sa castigi competitia ca sa fii un castigator. Trebuie să inveti din fiecare pierdere, ca sa fii mai bun. Ai încredere și ține capul sus, întotdeauna!”, a spus TJ Miles la consiliul de eliminare.

De asemenea, TJ Miles i-a transmis un mesaj lui Măruță. Printre dezvăluirile pe care le-a făcut, vloggerul i-a promis prezentatorului tv că va ajunge în platoul acestuia, unde va fac multe declarații.

„Era mai bine să fiu cu trofeul în mână, dar sunt nerăbdător să ajung în țară. M-am dus cu un scop la Survivor, să îmi arăt inima, să arăt eu cum sunt, fără bijuterii, aur, haine scumpe.V-am dat inima pe un platou și chiar daca nu am câștigat, tot sunt un învingător. O să vin la tine să povestim.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: