Redactia.ro
Home » Monden » Stela Enache, mărturisiri emoționante despre căsnicia sa. A fost cerută de soție printr-o scrisoare, la doar 3 zile după ce și-a cunoscut alesul

Stela Enache, mărturisiri emoționante despre căsnicia sa. A fost cerută de soție printr-o scrisoare, la doar 3 zile după ce și-a cunoscut alesul

GALERIE FOTO (2)

Stela Enache, artista care a dăruit tinerilor melodia „Ani de liceu”, a vorbit recent despre viața sa personală și povestea de dragoste alături de Florin Bogardo. A fost cerută în căsătorie la doar 3 zile după ce și-a cunoscut alesul prin intermediul unei scrisori, pe care a împărtășit-o cu dragoste acum cu publicul său.

Stela Enache a fost binecuvântată cu un glas minunat și cu o frumusețe deosebită. S-a afirmat încă de la o vârstă fragedă pentru talentul său, iar publicul a răsplătit-o negreșit cu admirație și dragoste. Momentul în care cariera sa muzicală a început a reprezentat și prima întâlnire cu cel ce avea să-i devină soț. Era anul 1971 și participa la Festivalul de la Mamaia, pe care l-a și câștigat.

Stela Enache, mărturisiri emoționante despre căsnicia sa. A fost cerută de soție printr-o scrisoare, la doar 3 zile după ce și-a cunoscut alesul

S-a cunoscut cu Florin Bogardo dintr-o întâmplare, iar la doar 3 zile după acest eveniment fericit urma să fie cerută în căsătorie. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea decizie după un timp atât de scurt petrecut împreună, însă bărbatul a fost mai hotărât ca niciodată. Știa că are în față o viitoare stea a muzicii din România, iar dragostea pe care i-o purta nu putea să rămână neîmpărtășită.

Așa a început povestea lor de dragoste, care a durat aproape 40 de ani. Au fost fericiți și s-au iubit nespus, iar Stela Enache își amintește încă cu emoție de momentul în care a spus cel mai important „DA” din viața sa.

„Este cererea de căsătorie a lui Florin la 3 zile după ce m-a cunoscut. […] Înainte de spectacol mi-a spus să mai rămân la mare, eu eram anul patru de facultate spre cinci, vacanță, la Cluj la Conservator. Am rămas. Mi-am făcut bagajul de la hotel și m-a dus într-o cămăruță. Mi-am luat rochia și am plecat la premieră. Am luat premiu și o sumă de bani. Am așteptat să vină să mă felicite. N-a venit. S-a terminat seara. Nici nu știam unde să mă duc, dar au venit colegii lui. Am intrat în cameră și pe geamantanele nedesfăcute se afla această scrisoare”, a povestit Stela Enache pentru Antena 3.

Scrisoarea prin care Stela Enache a fost cerută în căsătorie

În acea seară deosebită Stela Enache nu a cucerit doar inimile publicului său, ci și a bărbatului care urma să-i fie alături o viață întreagă. Florin Bogardo se îndrăgostise până peste cap de frumoasa artistă pe care abia o cunoscute, iar inima i-a dictat să facă un gest pe care mulți l-ar considera nechibzuit.

Prin intermediul unei scrisori, i-a cerut doamnei Enache să-i fie alături pentru totdeauna. Sentimentele lui erau foarte puternice, iar dorința de a o avea alături pe cea care deja o iubea i-au dat curajul unei asemenea propuneri. I-a scris câteva rânduri, pe care artista le-a păstrat chiar și acum, la 50 de ani de atunci.

„Dragă starule,
Iartă-mă că nu m-am întors, dar despărțirile chiar numai pentru câteva zile sunt pentru mine un lucru trist. Vreau să îți spun că te iubesc și că dacă tu vrei și Dumnezeu vrea iubirea noastră aș dori-o fără sfârșit.
La revedere!
F”, i-a scris Florin Bogardo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: