Redactia.ro
Home » Știri » Strigătul de ajutor al unei românce a ajuns în presa internațională! Fiul său a dispărut în urmă cu trei luni

Strigătul de ajutor al unei românce a ajuns în presa internațională! Fiul său a dispărut în urmă cu trei luni

GALERIE FOTO (5)

Strigătul de ajutor al unei românce a ajuns în presa internațională! Fiul său, Ștefan Ioniță în vârstă de 21 de ani a dispărut din Germania în urmă cu trei luni. Iată detalii cutremurătoare!

Fiul unei românce este de negăsit. Băiatul a dispărut în urmă cu trei luni

Georgeta Marcu în vârstă de 42 de ani, din Germania este disperată! De la jumătatea lunii mai, fiul ei, Ștefan Ioniță în vârstă de 21 de ani este de negăsit.

Urma lui se pierde în cantonul Graubünden. Din acest motiv, mama a călătorit de mai multe ori din landul Renania-Palatinat în Elveția pentru a încerca să-i dea de urmă. În Germania, există un raport oficial privind o persoană dispărută și o anchetă.

Fiul a dispărut de acasă în noaptea de 18 spre 19 mai. Mama sa i-a urat „somn ușor”, iar a doua zi dimineață, Ștefan a dispărut. De atunci, Georgeta se teme pentru viața fiului ei.

Aceasta a găsit un mesaj pe o masă:

„Îmi pare rău că te-am minţit şi te-am dezamăgit, dar această este decizia mea”. 

Georgeta Marcu speră că băiatul este încă în viață și continuă să-l caute din momentul dispariției.

Georgeta Marcu își caută neîncetat fiul

Într-o parcare din Felsberg GR, s-a găsit Hyundai-ul alb al lui Stefan la sfârșitul lunii mai. Băiatul și-a lăsat lucrurile în urmă. Aceasta este ultima urmă cunoscută a lui.

Se crede că băiatul a urcat cu telecabina pe înălțimi și a vizitat cabane alpine, dar și pădurea

„Îi place pădurea. Poate că a avut un accident acolo”, a povestit mama băiatului, pentru publicația Blink.

Femeia a întrebat în spitale și clinici de psihiatrie din regiune dacă fiul a fost văzut în zonă. Totul în zadar. Sau, așa cum spune sediul central al poliției din Trier (D), întrebat de niște jurnaliști din Germania:

„Urma se pierde în parcare. Ancheta continuă, dar nu există noi descoperiri despre locul unde se află.”

Ce spun martorii în cazul dispariției lui Ștefan Ioniță

Cu toate acestea, există două observații nedumerite care o deranjează acum pe mamă. Doi martori sunt convinși că l-au văzut pe Ștefan. Ambele menționează o tânără femeie lângă el.
Unul dintre martori este Ursula Hoffmann (56 de ani), proprietara hanului montan Gigerwald din Vättis SG. Mama băiatului a vizitat-o în timpul primei sale căutări în Elveția, imediat după dispariția lui Ștefan.

 „A fost aici. O sută la sută. Și am băut un spritz de mere”, spune proprietara hanului pentru publicația amintită mai sus care au ajutat-o pe mama băiatului în anchetarea dispariției fiului său.

Barmanul își amintește un detaliu important:

„Am reținut numărul de înmatriculare al mașinii lui Ștefan. A fost ceva special. Sunt și eu german, dar nu știam această abreviere.”, a spus acesta pentru sursa citată.

De asemenea, proprietăreasa își amintește că Ștefan nu era acolo singur, ci însoțit de o tânără.

„O fată mică, subțire, cu părul lung și negru, ca și Ștefan, era foarte tăcută și abia dacă vorbea.Dacă erau acolo ca un cuplu, nu am putut judeca, numai că au luat un Zmorge, dar nu prea mult. Fata a plătit cash”, a mai spus proprietara.

O femeie brunetă apare, de asemenea, în relatările celui de-al doilea martor, Fabienne B. (34 de ani) din Felsberg:

„Eram în mașină și mergeam spre casă. Acolo m-am intersectat cu un tânăr care mergea pe podul peste Rin”, povestește femeia din Graubünden pentru publicația amintită mai sus.

„Se îndrepta spre gara Felsberg. O femeie tânără cu părul negru mergea la cel mult trei-patru metri în spatele lui”, a mai spus aceasta.

Ea este sigură că bărbatul era Ștefan Ioniță, spune Fabienne B.

„L-am recunoscut după părul blond. Sunt coafeză, observ astfel de lucruri și părea că se grăbește”. Iar despre tânăra femeie spune: „Era clar mai mică decât el”, a concluzionat femeia.

Ancheta continuă în cazul lui Ștefan Ioniță.

 

Sursa foto: blick.ch

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: