Redactia.ro
Home » Știri » Studenta care nu poate să mănânce nimic fără să vomite. Mama ei: „Ți se rupe sufletul”

Studenta care nu poate să mănânce nimic fără să vomite. Mama ei: „Ți se rupe sufletul”

GALERIE FOTO (2) Studenta care nu poate să mănânce nimic fără să vomite. Mama ei: „Ți se rupe sufletul”

O studentă în vârstă de 22 de ani are o afecțiune care o face să nu poată mânca nimic fără să vomite instantaneu. Mama ei trăiește alături de ea o suferință greu de descris în cuvinte.

Studenta care nu poate să mănânce nimic fără să vomite. Mama ei: „Ți se rupe sufletul”

Emma Tucks provine din Anglia, are 22 de ani și este studentă. Ea s-a îmbolnăvit în 2019, iar de atunci ea nu poate să mănânce nimic fără să vomite instantaneu, la scurt timp.

Foto: GoFundMe

Mama ei, Helen, a vorbit despre coșmarul pe care-l trăiește și a spus că nu mai poate să-și vadă fiica cum suferă, este o imagine care aduce durere oricărui părinte.

Mama Emmei: „Sinceră să fiu, mă distruge. Este tânără și este unul dintre cei mai drăguți copii din lumea asta”.

Emma s-a îmbolnăvit „din senin” în urmă cu trei ani, când a făcut o piatră la rinichi, iar ulterior a dezvoltat o infecție la rinichi. A fost operată și a luat antibiotice, dar acestea i-au distrus flora bacteriană și i-au paralizat sistemul digestiv, ceea ce înseamnă că hrana pe care o consumă nu mai este digerată. Din acest motiv, tânăra nu poate să mănânce nimic fără să vomite.

Emma a declarat pentru Leeds Live: „Încă mai pot mânca și chiar îmi place să mănânc, dar, din păcate, ajung să vomit de aproximativ 20 de ori după aceea”.

Când era sănătoasă, Emma cântărea în jur de 50 kilograme, dar la un moment dat a scăzut și la 35 kg din cauza afecțiunii ei. Chiar dacă a mai luat în greutate, ulterior, ea poate să slăbească până la 4 kg dacă se alege cu vreo infecție în organism. Tocmai de aceea, ea nu poate socializa așa cum fac toți ceilalți oameni din cauza riscului de a face o infecție. Și-a petrecut mult timp numai prin spitale.

„Vreau doar să fie o tânără normală, să nu mai fie nevoită să ia atât de multe pastile”, a povestit mama Emmei, care a mărturisit că soluția pentru ea ar fi un stimulator gastric, care ar putea să-i permită să mănânce normal din nou.

Familia încearcă să adune 40.000 de lire sterline pentru acest stimulator gastric.

Studenta care nu poate să mănânce nimic fără să vomite. Mama ei: „Ți se rupe sufletul”
Foto: GoFundMe

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: