Redactia.ro
Home » Știri »  Suferă de o boală cruntă, dar și-a dat licența pe patul de spital, înainte de a intra în operație. Tânărul Carlo din Iași, o poveste de curaj, determinare și împlinire

 Suferă de o boală cruntă, dar și-a dat licența pe patul de spital, înainte de a intra în operație. Tânărul Carlo din Iași, o poveste de curaj, determinare și împlinire

Carlo Felix Adam, un tânăr student în vârstă de 22 de ani din Iași, a dovedit că visurile pot deveni realitate chiar și atunci când destinul pare a se opune cu putere. Cu o forță interioară de neclintit, Carlo a ales să-și urmeze visul, indiferent de obstacolele pe care le-a întâlnit pe parcursul călătoriei sale. Iată detaliile emoționante!

Tânărul Carlo din Iași, o poveste de curaj, determinare și împlinire

Carlo, un tânăr ambițios și pasionat de Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată, șef de promoție la prestigioasa Universitate „Gheorghe Asachi” din Iași a impresionant întreaga țară cu determinarea sa. Acesta nu a renunțat la visul de a ocupa un loc fruntaș în elita facultății.

Viața lui a fost brusc întoarsă cu susul în jos atunci când a primit un diagnostic șocant: o tumoare cerebrală de nouă centimetri în diametru.

Cu simptome neobișnuite și dureri de cap persistente, Carlo s-a confruntat cu o realitate pe care puțini și-ar dori să o întâlnească. Cu toate acestea, în loc să cedeze în fața acestei provocări, el a ales să lupte cu toată puterea. După consultări și investigații medicale amănunțite la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, a fost descoperită tumoarea care îi punea viața în pericol.

Cu hotărâre de fier și dorința de a-și împlini visul, Carlo a luat o decizie incredibilă, aceea de a susține examenul de licență chiar de pe patul de spital, cu puțin timp înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale delicate. În ciuda incertitudinii și stresului inerente situației sale, el a reușit să își concentreze mintea și să-și pună în aplicare cunoștințele dobândite de-a lungul anilor de studiu. Licența obținută în acele momente a fost nu doar o dovadă a abilităților sale academice, ci și un simbol al curajului și rezilienței sale în fața adversităților.

„Să nu renunțe niciodată!”, este mesajul pe care Carlo îl transmite oamenilor.

„S-au manifestat dureri în zona ochilor. Simțeam că se umflă ca cepele. După a înaintat durerea către zona cervicală. Aveam stări de greață în timpul somnului. Am aflat că sufăr de o tumoare pe creier. Vedeam tulbure înainte acum văd bine. M-am stresat foarte tare”, a spus Carlo.

Cum se simte după operație

După operație tânărul este bine și va avea nevoie de câteva zile de recuperare:

„Am realizat o rezecție totală a acestei tumori, fiind o tumoare benignă. Pacientul este bine în momentul de față, urmează câteva zile de recuperare și se va reintegra social în siguranță”, a spus Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, manager Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Sursa foto: Facebook, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: