Redactia.ro
Home » Horoscop » Superluna plină din luna iulie dă peste cap viața nativilor. Trecutul îi ajunge din urmă

Superluna plină din luna iulie dă peste cap viața nativilor. Trecutul îi ajunge din urmă

superluna

Începutul lunii iulie aduce cu sine o mare transformare, numită și „Luna Cerbului”, o superlună care va avea loc pe data de 3 iulie 2023. Acest eveniment astral va aduce un impact energetic semnificativ asupra zodiilor. Iată detaliile!

Superluna plină din luna iulie dă peste cap viața nativilor. Trecutul îi ajunge din urmă

Energia puternică a lunii pline din 3 iulie 2023 va influența toți nativii zodiacului. Potrivit astrologilor, această „Lună a Cerbului” aduce una dintre cele mai intense energii ale anului, oferind oportunitatea nativilor de a-și descoperi și valorifica calitățile ascunse. În această perioadă, este crucial ca fiecare nativ să-și stabilească intenții și obiective pozitive. De asemenea, este binecunoscut faptul că luna plină acționează ca un ghid și amplificator al tuturor stărilor, trăirilor și experiențelor de viață.

„Energia acestui semn de pământ va fi infuzată în viețile noastre, făcând această lună plină una dintre cele mai bune din punct de vedere energetic în 2023. Va trebui să ne echilibrăm gândurile și emoțiile deoarece s-ar putea să fluctuăm între a fi profund de emoționali într-un moment și exagerat de analitici în următorul. Urmărim să ne construim viața și moștenirea, iar, cu cât vom munci și investi mai mult, vom fi răsplătiți cu atât mai mult”, a explicat astrologul Kyle Thomas.

Luna Cerbului” va avea efecte resimțite cu 3 zile înainte și după data de 3 iulie. Acest moment este considerat unul dintre cele mai intense din punct de vedere energetic. Luna plină în zodia Capricornului va amplifica tot ceea ce știai că este ascuns în tine, inclusiv iubirea, pasiunile sau telentele nevalorificate.

Principalele caracteristici ale Capricornului

Capricornul, semnul zodiacal de pământ, amplifică influența puternică a lunii pline. În această perioadă, nativii zodiacului sunt încurajați să lase în urmă trecutul și să se concentreze pe prezent, acesta fiind momentul propice pentru a-și contura destinul și a-și asuma deciziile și acțiunile.

Capricornul este un semn zodiacal de pământ, guvernat de planeta Saturn. Nativii Capricorn sunt cunoscuți pentru trăsăturile lor de caracter precum seriozitatea și determinarea de care dau dovadă. Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Capricornului:

Ambițioși: Capricornii au o dorință puternică de a ajunge pe culmile succesului și își stabilesc obiective mari pe termen lung. Sunt motivați să-și urmărească visurile și să obțină succesul în carieră și în viață.

Responsabili: Sunt foarte responsabili și muncitori, tratând angajamentele și obligațiile cu seriozitate. Sunt persoane de încredere și se implică în toate sarcinile pe care le primesc.

Prudenți: Capricornii sunt precauți în luarea deciziilor și preferă să analizeze cu atenție situațiile înainte de a acționa. Evită riscurile mari și sunt adesea considerați ca fiind foarte raționali.

Persistenți: Odată ce Capricornii își stabilesc un obiectiv, sunt hotărâți să-l atingă, fiind foarte perseverenți și rezistenți în fața dificultăților.

Disciplinați: Sunt persoane disciplinate și organizate, care preferă să-și planifice activitățile și să aibă un program bine stabilit.

Loiali: Sunt loiali și devotați celor dragi. Relațiile de lungă durată și prieteniile solide sunt importante pentru ei.

Rezervați: Pot părea rezervați sau închisi din punct de vedere emoțional, preferând să-și păstreze sentimentele pentru ei înșiși sau pentru persoanele apropiate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: