Redactia.ro
Home » Știri » Supermodelul care a intrat în moarte clinică de trei ori și și-a pierdut ambele picioare după ce s-a infectat cu COVID-19. Claire era vaccinată și „excepțional de sănătoasă” până să se îmbolnăvească

Supermodelul care a intrat în moarte clinică de trei ori și și-a pierdut ambele picioare după ce s-a infectat cu COVID-19. Claire era vaccinată și „excepțional de sănătoasă” până să se îmbolnăvească

GALERIE FOTO (3)

Claire are o poveste de viață deja ieșită din comun, deși este foarte tânără. Pe când lucra ca supermodel, ea a intrat în moarte clinică de trei ori și și-a pierdut ambele picioare după ce s-a infectat cu COVID-19. Culmea e că era vaccinată și „excepțional de sănătoasă” până să se îmbolnăvească. Iată întreaga ei poveste!

Supermodelul care a intrat în moarte clinică de trei ori și și-a pierdut ambele picioare după ce s-a infectat cu COVID-19. Claire era vaccinată și „excepțional de sănătoasă” până să se îmbolnăvească

Claire Bridges are 21 de ani în prezent. Chipul ei are o frumusețe aparte, naturală, iar zâmbetul ei cucerește pe oricine.

E plină de viață și așa a rămas, în ciuda chinurilor prin care a trecut.

Colaj foto: Instagram / clurby

În ianuarie 2022, ea încă lucra ca model și avea și un job part time ca barmaniță în orașul St. Petersburg din Florida. Tânăra era vegană și „excepțional de sănătoasă”, spune mama ei, Kimberly Smith. Cu toate acestea, tot atunci, Claire s-a îmbolnăvit de COVID-19, deși era vaccinată și făcuse dozele booster, conform presei internaționale.

Totuși, Claire s-a născut cu un defect genetic al inimii: stenoza valvei aortice – o mutație a valvei din artera principală a inimii. Condiția face ca inima să lucreze din greu, ceea ce provoacă de multe ori dificultăți de respirație, amețeli și oboseală. Din această cauză, Claire nu putea să alerge sau să se suprasolicite, de pildă.

„Puteam să fac mișcare, dar n-am putut niciodată să fac sporturi”, a declarat ea pentru CNN.

Din momentul în care a contactat COVID-19, supermodelul a început să se simtă tot mai rău.

„Oboseală excesivă, transpirații reci. În fiecare zi a devenit tot mai greu să încerc să mănânc sau să beau ceva. Într-o zi, mama m-a găsit inconștientă și m-a dus de urgență la spital. Am intrat în moarte clinică de trei ori în acea noapte”, a povestit ea.

A început apoi să treacă prin episoade de psihoză.

„Aveam impresia că toată lumea vrea să mă omoare”, adăugând și faptul că a văzut o lumină puternică și pe răposatul ei bunic.

„Ședea pe o bancă pescuind și purta o șapcă de baseball”, și-a amintit ea.

La un moment dat, a decis că trebuie să lupte. Pentru cei dragi, pentru ea…

„Apoi i-am văzut pe părinții mei printr-o fereastră. Nu știu dacă chiar i-am văzut sau a fost în închipuirea mea, dar m-am gândit: Nu pot să-i las așa. Și corpul meu pur și simplu nu mai voia să se dea bătut”, a relatat ea.

Și medicii luptau pentru ea. Din păcate, au fost nevoiți să îi amputeze membrele inferioare, pentru că sângele nu îi mai ajungea la extremități, iar țesuturile din picioare începeau să moară.

Reacția încărcată de optimist a lui Claire a stupefiat personalul medical al spitalului. Cu toții au rămas marcați de cazul ei.

„Ei, bine, mulțumesc că mi-ați salvat viața. Ah, și pot să am picioare robotice?”, le-a spus ea medicilor, când au anunțat-o că își va pierde picioarele.

„Optimistă și pozitivă, asta este Claire”, au spus apropiații.

Colaj foto: Instagram / clurby
Colaj foto: Instagram / clurby

Pierderea picioarelor a fost doar unul dintre multele chinuri. Din cauză că era subnutrită, atunci când a vomitat și-a rupt o parte din intestinul subțire, a relatat Digi24.

„Aproape că a murit în timp ce primea transfuzia de urgență”, a povestit doctorul Smith.

Apoi a urmat recuperarea, când Claire a învățat să meargă pe protezele membrelor inferioare. Nu s-a lăsat și și-a reluat pasiunile, inclusiv alpinismul. Cu același zâmbet pe buze, își trăiește viața cum știe mai bine.

„Nu am întâlnit niciodată o persoană tânără cu așa un nivel de maturitate și o viziune asupra vieții”, a spus unul dintre medici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: